NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
(c) Hot Husband & Naughty Wife

(c) Hot Husband & Naughty Wife

401K Reads 29.5K Votes 66 Part Story
Alyani Pinky By pinkykookie27 Completed

Apa yg bakal berlaku apabila isteri yg nakal plus byuntae
  Berkahwin paksa dgn 
  Namja yg tsundere aka panas baran tetapi manja pada
  Waktu yg tertentu?
  Save dlm library anda, kalau nak tahu!!

Poster By: @CHIMLUDA_13

Asal kn tk sampai 18++++ sudah lah...makna nye masih biasa mcm drama mlayu... Kalau 18+++ ni dh jd drama org putih..sokay lah..kalau teruk sngt sy complain😹ye
eunjitaetae eunjitaetae May 31, 2016
Awak, dan @babywen95 memang author kesukaan saya ,bab awak berdua mempunyai idea sendiri, ramai author tuh suka tiru fanfic awak, tapi awak dan @babywen95 memang hebat!!!
eunjitaetae eunjitaetae May 31, 2016
Awak dan @babywen95 memang author kesukaan saya, bab awak berdua ada idea sediri, ramai author tu suka tiru fanfic orang dan drama, tapi awak dan @babywen95 memang daebak,
LovelyWawaa LovelyWawaa Mar 11, 2016
Aku sebenarnya nak tau macam mana Jimin dengan Haneul bersama semula. Macam mana dengan Seulgi dan Minhyuk. Buat special book duk untuk cerita ni. Atau extra part.