SCHOOL PRINCE

SCHOOL PRINCE

672K Reads 33.7K Votes 42 Part Story
elly✅ By elly_aa Completed

School prince..

Alyaa seorang gadis biasa..hati beku.. benci lelaki..menyampah dengan carta school prince..rasa sakit hati dengan lelaki lelaki dalam carta ni dan banyak lagilah...tapi satu kejadian mengundang pelbagai masalah menyebabkan alyaa tersekat dengan mereka..apa yang sebabkan alyaa tersekat dengan mereka? Apa yang akan alyaa lalui selama dengan mereka? Nak tau? Read this book and im sure you will like it



Highest ranking in teen fiction

29/11/16/1021- #2 ranking in teen fiction
11/1/17 /7.58 pm - #1 ranking in teen fiction


Vote if you like
Thank u

  • cinta
  • love
  • malay
  • romance
  • school
  • teenage
  • wattys2017
Jalan cerita yg baik , cuma jangan diulang perkataan yg sama . Buat sesuatu yg lain dari lain . Good luck , chaiyok !
" Dan rancangan aku ingin terus mengabaikan kalian2 semua "  hahahahah lols 😂😂😂😂
oxyybae_ oxyybae_ Nov 26, 2016
Ustaz saya kata orang yang terkinja-kinja ni bukannya perempuan tapi betina
diamond_girl27 diamond_girl27 Nov 12, 2016
Banyak kali baca pun tak bosan.. Berapa kali dah keluar air mata.. Huhu 😁
CamarilloHappyMaxwel CamarilloHappyMaxwel Dec 30, 2016
keren... baca cerita ku juga ya kakak. yang destiny ada trailernya
nurulfarzanaziz nurulfarzanaziz Aug 09, 2016
Saya dah baca ff author 5 kali dah, dan saya masih tak rasa bosan pun, hope you can continue this ff