NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
〔c〕Takut Ke?

〔c〕Takut Ke?

122K Reads 7.9K Votes 51 Part Story
❛ Cekodok ❜ By Doraemochi- Completed

Koleksi cerita seram. Yang pendek, yang panjang, yang benar, yang rekaan. Semuanya ada. Yang daripada buku, yang daripada komik, yang daripada pengalaman, yang daripada penceritaan dan fakta berhantu. 

Persoalannya ialah, korang berani ke? 

Hati - hati ketika membaca mana tahu ada orang lain join. Kalau orang takpe kalau sebaliknya? 

Hati - hati.

Ranking ; 
#20 in horror [040117]
#34 in horror [080117]

Ckp kat hantu tu "Omaigaddd!! Baby you ke tu?..comel nyew~" xD..*batu nisan*
hfizahh hfizahh Apr 27
Lari ape lagi dah la muka hodoh muka lawa it's sokey 😂😂
Milk-She2 Milk-She2 Apr 14
Lari sekuat tenaga aku sambil menangis dan jerit "Tolong aku!"
tarik nafas hembus pastu tutup pintu tu pastu pusing slow motion pastu amariler kita lari lintang pukang
lmaojim- lmaojim- Jan 12
Hm...bgi salam then blah😂😂😂x ader ah..ofc baca doa lur then lari cam kene kejar ngn anjing😂😂
Baby_Jhope Baby_Jhope Jan 21
Baca ayt kursi then pensan tk lah lps bca doa lari sambil nngis pluk pak guard huhuhu lngar kete then meningal....tamat
                              
                               #ayat cam keling haha #sila meningal