NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Aku Suka Kaulah Sayang!

Aku Suka Kaulah Sayang!

111K Reads 5.4K Votes 54 Part Story
Your daydream By anis_nark Completed

Aku Humaira.Semua kawan aku panggil aku Maira.Aku ni bukannya nak cakap besar ke apa.Tapi,untuk pengetahuan korang.Pada umur 18 tahun,hidup aku dah sengsara! Aku baru je nak bahagia lepas SPM tapi what?!

Emran Fakrimi! Dia ni lah manusia yang bagi hidup aku as pelajar tingkatan 6 huru hara.Asyik nampak dia je 24 hours! Dekat sekolah,dekat taman,dekat rumah and everywhere aku nampak dia! 

"Maira..kau sayang aku tak?"

"Tak langsung"

"Kenapa?"

"Sebab kau P.O.Y.O"

Boleh tak kau jauhkan diri dari aku seminit?Kenapa hidup aku penuh dengan dia? Kenapa aku asyik teringatkan dia!

"Stop follow aku boleh tak? Aku rimaslah!"

"No.Aku kan dah jadi bodyguard kau.Ingat tu"

"What?"

"I Love you"

Hidup aku dah tak tenteram bila dia ada dekat dengan aku.Kenapa dengan aku ni?!

No comments listed yet.