[C] Jungkook And His Young Life→ Jeongguk♍

[C] Jungkook And His Young Life→ Jeongguk♍

16.4K Reads 1.7K Votes 20 Part Story
W A L K E R S  J O I N By jeonwonest- Completed

→Sebuah kisah berasakan kenangan zaman kita sewaktu kecil, telah di ceritakan semula oleh seorang lelaki yang bernama Jungkook dan zaman Kanak-kanaknya!
    
    
    ©jeonwonest- Storyline

- - Feb 10
even baru masuk pengenalan watak, i dah teruja nak baca cerita ni lol
IRMA_11_CSH IRMA_11_CSH Sep 15
jin kalau jadi perempuan pakai ceongsam je la eh sebab dia cantik kalau pakai tu je
yoonhyomi17 yoonhyomi17 Oct 09
Eh setahu aku dia org america....hmmm..mesti kawin ngn nek luhan kot...terus dia ckp perok. Ye x ye?
ARMY__V ARMY__V Aug 31
Muahahah aku tua setahun pada kau hoseok Muahahahahahahhh
                               #syoksekejap
ShaTaehyung ShaTaehyung May 05
Yah allah asal Jeonghan and Jin terbabit dalam watak ibu nie 😂😂 aku da mcam orang gila duk ketuk-2 tilam smbil gelak 😂😂
-twinklemin -twinklemin Sep 22
Baca ni tho. Confirm gelak melalak kau sensorang @its_aaisyhah