Dia Milik Aku Selamanya!!

Dia Milik Aku Selamanya!!

81.6K Reads 911 Votes 14 Part Story
JJLover By kdcjwife Updated Apr 07

Shahzan Muklis - "aku masih mencintainya, walau dia membenciku..." 

"kenapa kau kembali? apa yang kau nak??!!!" - Nurin Nadzirah

Shahzan dan Nad merupakan sepasang kekasih semenjak sekolah menengah lagi, mereka bersama sehingga berjaya masuk di universiti yang sama, sebaik tamat universiti mereka putus, ada sebab kenapa mereka putus.

Shahzan di arahkan oleh bapanya untuk sambung belajar ke luar negara, dia tidak mahu dek kerana tidak rela berpisah dengan Nad, kekasih hidup dam matinya, kerana tak sanggup Shahzan hampir membuat satu pekara bodoh dan membuatkan Nad membencinya begitu mendalam. Kini Shahzan ingin Nad kembali, dia rela menagih kasih dan cinta dari Nad, berharap Nad kembali kepadanya dengan apa cara sekalipun.

Dapatkah Nad memaafkan apa yang Shahzan telah buat kepadannya?. Dapatkah Shahzan menarik cinta Nad Kembali?. Akankah Mereka dapat bersama? Nantikan.

second story, cerita ni dah lama buat, hari ni baru nak post dekat sini...

  • 18sx
  • cinta
  • mature
  • melayu
  • romance
wada75 wada75 Jan 11
Meluru la bukannya meluluh.... Luluh tu sama maksudnya dengan hancur
wada75 wada75 Jan 11
Bersahut. Huruf s akan ditukar kpd y apabila imbuhan men di hadapan perkataan yang bermula dengan huruf s. Contohnya sahut tu lah. Cintai bahasa kerana bahasa jiwa bangsa....