Gadis Pencuri Hati

Gadis Pencuri Hati

89.2K Reads 5.1K Votes 28 Part Story
Maidelixea By mai_fancy00 Updated Jun 06

(The Heart's Stealer) 
       " Cari ini ke Anastasia ? " . - suara garau menyapanya daripada belakang. Kelihatan Diary merahnya kemas dipegang oleh Hakim .Hakim hanya tersenyum sinis, dia tahu Anastasia jenis yang meluahkan perasaanya di dalam diary merah ini kerana dia pernah melihat beberapa kali Anastasia menulis di dalamnya. Manakala Anastasia membuat wajah panik,dan menggelengkan kepalanya. ' Tak, dia tak boleh baca Diary tu !!! ' . Namun semua nya terjadi seperti di dalam slow-motion. Diary itu kemudian dibuka dan Hakim mula membaca diari tersebut.



Namun hanya ketika itu dia sedar, bahawa jangan sesekali cari pasal dengan Hakim . Jangan sesekali.



Anastasia Rey - Playgirl sekolah tapi seorang yg genius ,selalu dapat ranking Top 3 dalam tingkatan. Dia ni selalu permainkan lelaki dengan wajahnya yang jelita. Namun  ada seorang lelaki yang berjaya memikat hatinya tanpa dia sedari

Hakim Zachary - Ketua pengawas sekolah yang terpaksa digandingkan dengan penolong ketua pengawas yang gila-gila dan menggatal. Namun dia tidak pernah melayan segala 'plan' mengorat seorang perempuan bernama Anastasia. 

Dua dua tidak suka. Jauh sekali bercinta namun kembali berjumpa setelah tiba masanya. Bak kata orang kalau jodoh tak kemana kan?

zigoth zigoth Jan 22
Hahahaha banyak la...btw follow junethepumpkin jgak ..bye ika rashid..
mai_fancy00 mai_fancy00 Jan 22
Bagi aku tips utk lagi majukan aku punya penulisan aina. Yg kelakar ke, kau kan sifu aku @zigoth
mai_fancy00 mai_fancy00 Jan 22
Bagi aku tips utk lagi majukan aku punya penulisan aina. Yg kelakar ke, kau kan sifu aku @zigoth
zigoth zigoth Jan 22
Nnti aku nak jadi watak mean girl tau dlm cita koni..payment nnti aku bayor
zigoth zigoth Jan 22
Anatasia ainna anatasia ainna..ee akuke watak utama,,huhu susah2je
mai_fancy00 mai_fancy00 Jan 22
Yeayy thank you. Haha saya suka je jgn risau. May Allah ease