Gadis Pencuri Hati

Gadis Pencuri Hati

125K Reads 7.2K Votes 28 Part Story
Maidelixea By mai_fancy00 Updated Jun 06, 2016

"Aku nak kau keluar dengan aku, jadi PA aku untuk dua hari. Two days is all I want "


Anastasia Rey - Playgirl sekolah tapi seorang yg genius ,selalu dapat ranking Top 3 dalam tingkatan. Dia ni selalu permainkan lelaki dengan wajahnya yang jelita. Namun  ada seorang lelaki yang berjaya memikat hatinya tanpa dia sedari

Hakim Zachary - Ketua pengawas sekolah yang terpaksa digandingkan dengan penolong ketua pengawas yang gila-gila dan menggatal. Namun dia tidak pernah melayan segala 'plan' mengorat seorang perempuan bernama Anastasia. 

Dua dua tidak suka. Jauh sekali bercinta namun kembali berjumpa setelah tiba masanya. Bak kata orang kalau jodoh tak kemana kan?

  • kelakar
  • kisahcinta
  • romance
  • romantik
  • teenfiction
zigoth zigoth Jan 22, 2016
Hahahaha banyak la...btw follow junethepumpkin jgak ..bye ika rashid..
mai_fancy00 mai_fancy00 Jan 22, 2016
Bagi aku tips utk lagi majukan aku punya penulisan aina. Yg kelakar ke, kau kan sifu aku @zigoth
mai_fancy00 mai_fancy00 Jan 22, 2016
Bagi aku tips utk lagi majukan aku punya penulisan aina. Yg kelakar ke, kau kan sifu aku @zigoth
zigoth zigoth Jan 22, 2016
Nnti aku nak jadi watak mean girl tau dlm cita koni..payment nnti aku bayor
zigoth zigoth Jan 22, 2016
Anatasia ainna anatasia ainna..ee akuke watak utama,,huhu susah2je
mai_fancy00 mai_fancy00 Jan 22, 2016
Yeayy thank you. Haha saya suka je jgn risau. May Allah ease