Renăscând din cenușă

Renăscând din cenușă

66.7K Reads 7.2K Votes 43 Part Story
SOLeYA By AnaBoleyn9 Completed

,,Oricât de reci nu ar fi valurile mării, oricât de conștient nu aș fi fost de moartea iminentă, eu, lacrimă din lacrima ei, șopta din cuvintele ei, dulceața din amărăciunea ei, sufletul din trupul ei, am iubit marea. Am iubit durerea ei. Așa cum și ea m-a iubit pe mine." 

- ARUN


Soarele și Pasărea Phoenix . 
Un el și o ea. 
Început și sfârșit.
Putere și voință.
Viață și moarte. 
...au fost ,,arși ", distruși, înlăturați, declanșând noul Început. 
Pasărea Phoenix din cenușa arderii a reînviat. Sorele fiind acum ars-distrus-înlăturat a devenit elementul primordial a noii lumi, renunțând la ceea ce îl însuflețea. Ea hoinărea frumoasă, el o urmărea tăcut. Nu o putea avea, iar ea murea din nou și din nou...în fiecare nouă viață își căuta astrul, în fiecare nouă viața spera, în fiecare nouă viață pierdea o parte din sine.

Simma15 Simma15 Apr 02
Foarte fain începutul. E o carte extrem de bine conturata și se vede ca ai o experiență deja 'șlefuită'  în așa ceva. Felicitări!
Deja ador cartea ta, esti atat de profunda incat atunci cand citesc ma simt ca si Ana.Succes la scris!
FanyM_ FanyM_ Mar 15
Nu cred că am mai întâlnit până acum un personaj atât de bine conturat. M-am regăsit oarecum în Ana și asta m-a făcut să îți ador cartea de la primele rânduri. Știu că ți s-a mai spus de foarte multe ori, dar țin să o spun și eu: descrii impecabil. Ai toată admirația mea :*
BradBianca BradBianca Mar 18
Imi place extrem de mult modul in care descrii si faptul ca ai construit un personaj asa de complex!succes si abia astept sa vad ce urmeaza pe parcus :*
AnaBoleyn9 AnaBoleyn9 Jul 08
@steffysteffy Mersi, draga mea pentru toate cuvintele frumoase. Apreciez enorm sustinerea ta si habar nu am cum sa iti multumesc. Te pup!!
Superb, chiar am renăscut ca o pasăre Phoenix şi mi se face pielea de găină!!!😘