[C] CINTA DALAM DIAM

[C] CINTA DALAM DIAM

525K Reads 22.5K Votes 68 Part Story
Alien By Shieyruna Completed

"Kalau awak ingat saya nak sentuh awak, sikit pun saya tak hingin. As I said before I still love my ex,". - Syed Haiqal.

Di mulut kata benci, di hati kata sayang. Kerana takut bertepuk sebelah tangan, cinta dalam hati tak berani luahkan. Biarkan menjadi cinta dalam diam.

"Because I love you so much..and i'm so sorry about the past. Tentang apa yang berlaku antara kita. Tentang apa yang saya dah buat pada awak. Saya dah buat hati awak terguris. I'm so sorry". - Syed Haiqal.

Orang ketiga yang mengeruhkan keadaan sedia ada semakin memburukkan lagi.

"I kesian betul dekat you. Senang-senang kena tipu dengan isteri sendiri. You separuh nyawa sayang dia tapi dia..?". - Maira Annisa.

Hasutan dan pengaruh Maira membuatkan Haiqal benci pada isterinya. Dia mula bersikap dingin. Hidupnya hanya bersama Maira.

"Kenapa dia macam dingin dengan aku? Ke aku ada buat salah?". - Nur Awina Aleeya.

-Jangan cinta dalam diam, kalau cinta ucapkan-





*Kalau tak reti nk vote jangan bace...muahehe..gurau..
*Sila abaikan sebarang kesalahan tatabahasa , typo dan sebagainya




[ Shieyruna's first story ]
Cover By : @EllyaEllfiya 
Thanks babe for the cover. Amazing! ♥♥

nrlsnjwa nrlsnjwa Apr 29
assalamualaikum..tumpang promote .vote  new story author kerana aku cinta .
qhairunnisaa qhairunnisaa Dec 05, 2016
Hai. Wahh. Boleh jd penulis  ni. 
                              RiNdunye..lame kita x jumpa. 😭😭😭