Wedding Planner?!

Wedding Planner?!

70.1K Reads 3K Votes 41 Part Story
nrzlfh By zlfhazarri Updated Feb 09

Bila si egois yang merupakan seorang wedding planner berjumpa dengan si cantik yang mempunyai mulut puaka.

Adakah cinta akan berputik seperti novel cinta?ececeh.

"Bos you mesti lembut kan?"
-Nur Iris Tiara-

"Aku lembut ke tak ke out of your business"
-Muhd Airiz Erzany-

Salah ke lelaki menjadi seorang wedding planner?

MissAizawa MissAizawa May 30, 2016
Ahahahahaha kk ni lawak, awak. Sian kawan dia terpinga pinga ahahaha.
MissAizawa MissAizawa May 30, 2016
Sobs sobs aishhh I cannot ah pasal apa baik sgt ni zany *nangis*
zlfhazarri zlfhazarri Jan 23, 2016
Hahahha...sotong pon boleh...in sha allah next chapter..si sotong badan sado pun adoo..
narishae narishae Jan 22, 2016
haha sotong d'katanya c Zany tu..kehkeh jumpa sat tengokk..tang mana sotongnya..bila dorg nk jumpa ek sis?
violetboundelaire violetboundelaire Jan 16, 2016
Oh patut lah huhu, ta sabar ni nak baca next chap. Kesian zany kena tampar ><