Pernah Tak ?

Pernah Tak ?

146K Reads 14.4K Votes 53 Part Story
maish By maizatulmuhaira Completed

Pernah ke tak pernah? 

Cerita paling pendek 

Selamat membaca!  

VOTE & COMMENT amat digalakkan.  Idea lain juga boleh dilontarkan(jangan lontar kat sis sudah ler) menerusi ruang komen atau PM author sendiri(cehh macam bagus je author ni)

Published on 26th january 2016
#22 in Random (21feb)




PERINGATAN! 

Ini bukan pickup lines or poem. Author pun taktahu ia kategori hape. Pepandai la korang teka, korang kan pandai ☺

ziloraina ziloraina Apr 24
Pernah.〒▽〒 and last ending kena marah kat cikgu. (ಥ_ಥ)
ziloraina ziloraina Apr 24
Letak harapan tinggi. ⊙﹏⊙ memang last ending SAKIT NYA TUHH DI SINIII. (ಥ_ಥ) pernah. Huk huk huk. (ಥ_ಥ)
hanikyoko hanikyoko Feb 09
Actually , buku ni di depan saya HEHEHEHEHEHE but , kehkeh playing with my phone baca your works . Alah biarlah . Cukuplah seru dia di sekolah . Bagilah masa untuk phone pulak :p