MrPink VS MrsBlack

MrPink VS MrsBlack

50.4K Reads 2.1K Votes 28 Part Story
SitiHajarZamri❤ By Jttzmr Completed

"I hate pink . Saya tak nak theme wedding kita warna pink,saya nak black colour."

"Hey, tak pernah dibuat orang theme wedding warna hitam .Aku tetap dengan keputusan aku.Muktamad!"

"Okey apa warna hitam very unik,"

"Kau bayangkan dalam majlis perkahwinan kau tu semua pakai sut hitam and dress hitam,pelamin kau pun warna hitam. kau boleh bayangkan tak yang kau dalam hutan.Macam gorrila yang hitam tu. Kalau kau nak jugak buat ,kau buat la. Maklumlah kau dengan gorrila kan macam peladuk dua serupa!"

No comments listed yet.