The Bucket list

The Bucket list

1.2K Reads 74 Votes 17 Part Story
Skye.full.of.stars By Skyefullofstars Updated Nov 12

Louis Tomlinson. Een rijke jongen, die zijn geld nooit aan nutteloze dingen uitgeeft. Een van zijn goede vrienden, Liam Payne, ligt in het ziekenhuis na een uit de hand gelopen ruzie. Dus Louis pleegt een bezoekje bij Liam. Louis heeft een super knap uiterlijk, en woont in een villa. Zijn vader is een wereld beroemde acteur en zijn moeder een zangeres die per dag 1000en euro's verdiend. Louis is verwend en krijgt bijna de helft van zijn moeder en zijn vaders geld. 
  
  Harry Styles. Een simpele jongen die in gewoon hard werkt om zijn brood te verdienen. Hij heeft longkanker en heeft speciale behandelingen nodig. Zijn vader had hem en zijn moeder verlaten toen hij 5 was. Zijn moeder was overleden op zijn 12e en zijn zus is ergens op de wereld. Harry is alleen in het ziekenhuis. Integendeel tot Louis is Harry altijd aardig voor mensen, zelfs als ze een bitch tegen hem zijn.
  
  Wat gebeurd er als de 2 jongens elkaar ontmoeten en Louis Harry begint te kennen? Als hij op een dag Harry een bucket list ziet schrijven en hij niets liever wil dan zijn complete lijst samen met hem laten uitkomen. Koste wat het kost.

Omg, ik vind dit verhaal nu al leuk! Snel door flappie, je hebt al lang die 8 reads gehaald!