NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
HETEROCHROMIA 🔥

HETEROCHROMIA 🔥

181K Reads 12.2K Votes 138 Part Story
Kuroo Zoro By wazini Completed

Highest Rank #1Humor
2 in 1


BOOK 1 (Completed)
Heterochromia adalah keadaan di mana iris mata mengalami mutasi, menyebabkan mata mereka berlainan warna. 

Ini adalah kisah seorang gadis genius tapi hati keras yang mempunyai mata Heterochromia, Zed, menghadapi manusia-manusia yang cemburu akan kelebihan dia.

Dan juga, manusia yang sudah jatuh hati dengan keunikan diri dia itu. Sudah pasti, bukan semua kisah ada headstart yang bahagia, pastinya berbalah dulu, dan jika korang kenal penulis cerita ni, watak dia akan sengsara sepuasnya, dan ketika perasaan yang asing di dalam diri Zed mula berputik, Zed perlu lakukan sesuatu yang menjauhkan dia dari perasaan itu.


Jan-Jun 2016
 
#

BOOK 2
Zed akhirnya dapat 'happy ending' yang sepatutnya selepas diseksa penulis. Rumah tangga telah terbina selama hampir setahun, dan perilaku Zed berubah 180° dengan suami dia, manja kemain. Mushy.

Zed kini bekerja sebagai lecturer di Van Arkel Institute, menyembunyikan fakta bahawa dia telah berkahwin kerana dia baru sahaja berumur 20 tahun, dah la cun melecun, takkan nak cakap dia dah kahwin kan?

Pabila bunga yang mekar dan lawa muncul, pastinya kumbangnya pun muncul. Maka bermulalah cornflakes, eh konflik, rumah tangga yang cliche sehingga Zed membawa diri.

Tapi, the best part is, bila diorang nak berbaik balik, Penulis mula amukan menghancurkan harapan readers sekalian. 

Curious yet?

Baca.

June - Dec 2016

#

COPYRIGHT RESERVED.
Kalau rasa tak boleh tahan diri dari mencarut time baca scenes dalam cerita, sila salotep mulut siap-siap. Segala kecederaan mental yang berlaku kepada readers takkan ditanggung oleh Penulis, nak bagi makin sakit mental boleh rujuk Penulis, yakni saya.
   
wazini™

ires87 ires87 Jul 05, 2016
Haha kdg2 minumla ap2 pun.. Klo da mgantok tu ttpla nk tido 😴😴
chocolately- chocolately- Dec 19, 2016
srsly sis, your story memang jauh daripada saya punya expectation. saya start baca ni pun sebab bosan and saya just expect cerita ni cerita bosan yg klise and ada banyak kesalahan tatabahasa/ejaan/penggunaan ayat. but then... BOOM! srsly, you are soooo talented! <3
stmslkh stmslkh Nov 27, 2016
Pernah cuba minum kopi untuk hilangkan ngantuk tak tidur semalaman, tapi hampeh. Tak taulah kalau kopi tu tak berkesan atau aku yang 'luar biasa' ceh
suenshenn suenshenn Jun 26, 2016
Tipu tipu aku beriya hari2 minum kopi sebelum pergi sekolah tido jugak dlm kelas