+ PSYCHOPATH + /jjk/

+ PSYCHOPATH + /jjk/

232K Reads 24.9K Votes 45 Part Story
Ennie-min🍑 By peachesmin_ Completed

" dia, Jeon Jungkook. "

" Dia kejam "

" Dia bunuh sesiapa saja yang menggangu rancangannya atau hidupnya tanpa belas kasihan "

Im Psychopath, welcome to my cruel world 

******* Warning ********

Cerita ini langsung tiada kena mengena dengan sikap atau sifat sebenar dari watak dalam cerita ini. ia hanya rekaan semata-mata.Jika anda tidak mahu minda anda dipengaruhi dengan cerita kejam ini, Tolong jangan baca.

NO PLAGIARISM PLEASE 
(11/1/2016-1/6/2016)

Fairyytaeel Fairyytaeel Dec 29, 2016
wow. Prologue diee... Awesome ar.. Buat aku rasa nk baca smpai habis mlm nii jugak
LIM_JIAH LIM_JIAH Nov 03, 2016
Xde org lain ke my hubby!!!  😭😭😭
                              Syukur lah skit dpt org muda npe nk tua jgk 😬😬
pimmai- pimmai- May 28, 2016
I've read this before tapi tak sempat nak komen and vote so here we are.Spamming!
KimAeri02 KimAeri02 Dec 14, 2016
JANGAN DELETE STORY NI PUHHHLEEZZZZZ😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
                              
                              I"M BEGGING,YOU PLESEEEEE😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭