He Is Mr Sombong 100% ✔

He Is Mr Sombong 100% ✔

361K Reads 12.7K Votes 59 Part Story
N U R U L By gadisbukudanpen Completed

Iloveyou 100% in the name of Allah

Do add in your library now

" sopan sikit tak boleh ?" Kataku. Lelaki itu membisu,tak nampak pula muka dia dengan jelas bila dia memakai cermin mata hitam. Eh..orang apa pakai cermin mata hitam kat hari panas macam ni ? _ ANISA KAIRA.

"Kau sibuk apasal ? Eh perempuan kampung,kau tak usahlah back up pak cik ni sangat. Tapi kalau kau ganti rugi baju aku . " _ QHYRILL MUSLIM

" dia hanya perempuan yang you angkat jadi isteri dalam permainan you saja,That's what you should know, Qhyrill ! " _ ALAYSHA SUFIAN.

Diakui kehidupannya yang datang ke bumi KL bukan lah seperti yang disangka,bila dia bertembung dan ada perhitungan dengan lelaki yang akhirnya jadi suami sementara nya. Tapi tak diketahui apa punca sebenar dia diletakkan sebagai isteri.Beberapa rahsia seakan terbongkar dihujung-hujung..banyak dugaan menimpa Anisa kaira bila bergelar isterinya...lagi-lagi kepulangan Alaysha yang akhirnya menagih cinta Qhyrill semula. Apakah takdir buat Kaira? 

2016

Woah:0 vote lah semua kalau nak. Tak jadi masalah pun,kalau awak tak nak pun tak apa:) saya hargai apa saja awak buat :) thankyou again syafiqah ^^