Harten & Ego's #2: Gekneusde harten & Verknoeide ego's

Harten & Ego's #2: Gekneusde harten & Verknoeide ego's

29.6K Reads 2.4K Votes 25 Part Story
Liz By Theclockworkheart Updated Aug 20, 2017

Het is handig om eerst Gebroken harten & Geknakte ego's te lezen, dit is een vervolg erop. Het is wel een nieuw verhaal, dus je kunt het los lezen. Maar dan mis je misschien dingen.
  
  Road heeft alles voor elkaar. Ze heeft een relatie met Ash, de leukste jongen van school en haar vroegere buurjongen. Al was dat niet helemaal de bedoeling. Dankzij een weddenschap heeft ze haar hart verloren. Niet dat de twee zo'n mierzoete relatie hebben, niet zo eentje waarbij je glazuur van je tanden springt. Dat is niets voor Road. Een vriendje hebben houdt niet in dat je volledig moet veranderen, vindt ze.
  
  Toch is niet alles koek en ei. Ash' ouders ruziën om de scheiding, om wie de cactus van oom Evert krijgt en om de voogdij van hun jongste zoon. Dit heeft zijn weerslag op Ash én op Road. En nu Ash niet langer naast Road woont, is er plek voor nieuwe bewoners. 
  
  Bewoners die Roads toch al rare leven nog vreemder - en vervelender - maken. Hun zoon Nikolai heeft een geheim waar Road per ongeluk achter komt. Het zet haar hele leven op zijn kop en zorgt er niet voor dat haar leven gemakkelijker wordt.

  • wattys2016
QIsGoodForYou QIsGoodForYou Jan 17, 2016
Niet doen! Gemma gaat proberen je vriendje af te pakken, de bitch
- - Jan 12, 2016
Hehehe *Wrijft kwaadaardig in handen* doe Gemma en Emma betekenen niks goed .
Cacaoboon Cacaoboon Jan 10, 2016
Ik ben hier echt heel enthousiast over haha. Vooral omdat ik Road zo'n heerlijk personage vind :D
SuperChild SuperChild Jan 09, 2016
Neem alle tijd die je nodig hebt, zolang je maar weer schrijft over road en ash ♥x