Red Riding Hood and the Wolf: An Untold story

Red Riding Hood and the Wolf: An Untold story

116K Reads 7.8K Votes 36 Part Story
Baróthy Bori By BarthyBori Updated Aug 06, 2017

Piroska és a farkas történetét, mindenki ismeri. Vagy legalábbis azt hiszi, hogy ismeri. Ugyanis, ahogyan valójában történt, az merőben más, mint amit a gyerekkori mesekönyvedben olvashattál. Ha kíváncsi vagy, hogy történt igazából, akkor jó helyen jársz. Ugyanis épp ezt a történetet fogom elmesélni neked.

Amíg azon dolgozom, hogy feljelentést tegyek Whiener ellen, aki ellopta A The Bright Side és a Cards on the Table c. történetemet ( ami egyébként már meg is jelent KÖNYV formájában, tehát szerzői jogsértés történt) addig olvassátok ezt az új történetemet :)

 • fantasy
 • farkas
 • hungarian
 • lányregény
 • magyar
 • piroska
 • romantikus
 • szerelem
Szia:) Mikor lesz újra olvasható a könyv? Már nagyon szeretném elolvasni újra mert nagyon szeretem. Ez az egyik kedvencem tőled.:)
LucyBrighton LucyBrighton Apr 12, 2016
Nagyon imádtam ezt a könyvet olvasni... remélem mihamarabb hozod a 18. Részt. Viszont nagyon fog fájni a szívem ha abbahagyod az írását ugyanis nagyon tetszik és Damien... valami hihetetlen 😀😍 Imádom nagyon ❤❤
               ~Annie
BarthyBori BarthyBori Jan 05, 2017
Szia, ezt így még pontosan nem tudom megmondani, ha nem jut tovább a történet, akkor nyílván előbb, de azt még nem tudom, hogy ide visszarakom-e ide, mert mindenképen kiszeretném adatni nyomtatott formában, de ha van valami hír róla, azonnal kiírom! :))
HellOciana HellOciana Apr 03, 2016
Nagyon jó, különösen tetszik a kreativitásod és a történetvezetésed. És amúgy...Will Smith tényleg jól néz ki abban a filmben. 😀😀😂
PannaBajusz PannaBajusz Jan 05, 2017
Szia :) Mikor ér véget az Aranymosás pályázat? A pályázat után kint lesznek a fejezetek? Nagyon tetszik ez a történet és még nem olvastam végig.
RosexBlack RosexBlack Aug 11, 2016
Most akadtam rá a sztoridra, meg egyáltalán rád és váó!
               Egyszerűen lenyűgözött már így az elején is :)
               Remekül írsz, így tovább sok sikert a továbbiakban *-*