NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Aku Bukan Bohsia

Aku Bukan Bohsia

460K Reads 13.9K Votes 30 Part Story
CikButterr By CikButterr Completed

Kisah ini tidak seperti cerita lain . Bukan kerana nafsu . Bukan untuk menagih simpati . Bukan di jadikan pelacur lalu di beli mana-mana lelaki . Bukan kerana hutang keluarga , bukan . Semuanya menjadi satu takdir kepada wanita bernama Rian Aryssa 

" Apa salah aku ? Kenapa korang jadikan aku bohsia ? Tolonglah aku bukan bohsia . Lepaskanlah aku . " - Rian Aryssa

" 1 tahun . Untuk setahun . " - Adam Adrian

HIGHEST RANGKING ;
#5 in random

Ailyl_diaz Ailyl_diaz Aug 24, 2016
Cerita awk ni ok..tpi jgn gne sgt prkataan yg ekstrem spt pelacur,bohsia or bersetubuh atau apa-apa perkataan yg sensitif mcm ni..x sesuai bg pembaca yg berumur bwh 18 thun..saya hanya menyatakan pendapat saja..terserah pd awak sbg penulis utk mmpertimbangkannya atau tidak
Frustrated_Girl_ Frustrated_Girl_ Dec 16, 2016
haha .. untuk sesorg yg kena rape,  prpuan ni  sure cool je..takde trauma2.  ok, nexxtt chappp...
dhddjjssmnsjs dhddjjssmnsjs Apr 11, 2016
adam nie knp!!!geramnyaaa!!huarghhhhhhhhhhhh(tukar jadi hulk [lol])
eewyah eewyah Oct 18, 2016
Terkejut juga baca.. terus matang bila.baca citer ni... hehehe... acah je..
                              
                              Best and the Best 😊
Schanutt_Oh Schanutt_Oh Feb 13, 2016
Jejalan dlm wattpad jumpa story ni. Bestt! Sambung lg 😍😍