Dansul dragostei   I. Balerina

Dansul dragostei I. Balerina

3.7K Reads 199 Votes 10 Part Story
Angel By Simona-Angel Updated 7 days ago

Avid de putere,  Raymond King, face tot posibilul să fie recunoscut în tot New York-ul. Caracterul său impetuos și malițios îl face să fie invidiat de cei ce doresc să-i ia locul. Mereu în cele mai famate locuri și înconjurat de femei, Raymond este cel mai periculos locuitor al orașului. Pe lângă această mască de șef are și vise, visele pe care doar ea i le va îndeplini.
  
  Alexandra Smirnov, grațioasă și plină de idealuri, încearcă să-i ducă visul mamei sale mai departe, acela de a fi cea mai bună dansatoare de balet a Rusiei. Visurile îi sunt spulberate unul câte unul odată cu decesul celui de-al doilea părinte. Lăsată în mâinile unor oameni lacomi de avere, Alexandra este vândută.
  
  În New York, Alexandra va fi schimbată, dar visurile ei vor rămâne aceleași. Păpușarul va avea grijă ca balerina să fie cea mai apreciată. Condiția impusă ei? Iubire fără margini.
  
  Toate drepturile rezervate. © Simona Chiriac 2016

Bai, eu mai citisem capitolul asta pentru ca il stiu :))) Oricum, e getinal nush daca atunci ti am spus o :))
Un Vladimir care pare din primele randuri un nenorocit. Vladimir al meu sta suparat pe podea si pufaie, dar e ok, amândoi stim ca e o trasatura comuna acestui nume. Deja m-ai cucerit