Miss Hijabster, I Love You! [Completed]

Miss Hijabster, I Love You! [Completed]

2.1M Reads 111K Votes 94 Part Story
hiatus By slpzrqn_ Completed

Tengku Fahrin Issyraf sudah sebati hidupnya dikelilingi oleh para gadis. Hanya sedikit renungan ataupun wink sudah menyebabkan semua jatuh pengsan! Yang lebih parah apabila cikgu perempuan pun turut pengsan!

Dia mendapat gelaran 'King of crocodile' di SMKSI 5 tahun berturut-turut. Hebat bukan penangan Fahrin. Hanya menggunakan taktik Panahan Cinta Berapi Fahrin,perempuan sudah berada di tangannya.

Namun sejak kemunculan seorang gadis bertudung iaitu Nur Farah Ilyana membuatkan hidup Fahrin huru-hara. Segala taktik, pickupline sudah diguna namun tidak berhasil. Hanya dia seorang sahaja tidak jatuh hati dan lebih teruk bergaduh sakan.

Hanya satu peristiwa membuatkan mereka rapat. Namun kebahagiaan mereka tidak lama sehingga muncul orang ketiga membuatkan satu perselisihan faham antara Farah dan Fahrin dan mereka putus ditengah jalan.

Tahun demi tahun berlalu, akhirnya mereka dipertemukan semula.   Adakah mereka masih bermusuh atau sebaliknya?

"Biarpun ini hanya kisah cinta monyet di antara kita tetapi kisah cinta monyet ini boleh berubah menjadi kisah cinta sejati kita selamanya"

Best Achivements
08202016-  #1 in Romance!
07292016- #2 in Romance

  • adam
  • aina4lyfe
  • cinta
  • conflict
  • fafa
  • fahrin
  • farah
  • hijabster
  • iryana
  • love
  • malay
  • melayu
  • miss
  • playboy
  • teenfiction
araliys araliys Jun 30
Aku xtau jwpn dia laa😑jgn laa tnya eh eh aq vote kang citer ni baru engko tau
Farhan...  My boyfriend. Apabende ni dia dh ad ank... Aku majuk ah...
Kalo kim soo hyun tu faham jgk lah beratur smpai mcm tu.. Ni farhan je kot hahaha
N_Umairah N_Umairah Jun 03
Sis edit cpt2 tau semalam baru nk bace tgk2 tinggal 1 bab jer T.T meroyan semalaman
Ni kalau depan aku nih memang kene la ngn aku kalau nak main ayt deep meh lwn ngn aku confen kalah
Mama farah sbnr nye x mati cuma tinggal kan farah je? Tapi kenape? Banyak persoalan