Senior & Junior

Senior & Junior

297K Reads 13.2K Votes 52 Part Story
meDina By xxNurdinaxx Completed

Kalau dah nama pun sekolah , takkan lari dari satu fakta yang Junior akan usha Senior , kan ?

Nik Ameer Hafiz merupakan pujaan hati Natasha Aimi.
Bagi Tasha , Ameer seorang yang Handsome Lagi , seorang yang rajin , pandai , cool dan pandai mengambil hati pelajar perempuan.

Memang tak pelik lah semua perempuan gila kan , Ameer !

Tapi semua tangkapan dia berubah apabila dia bertunang dengan Ameer !
bagi Tasha , Ameer seorang yang pelik !!!

  • cintamonyet
  • crush
  • drama
  • junior
  • kahwin
  • kahwinpaksa
  • love
  • malaysia
  • melayu
  • novel
  • novelcinta
  • pelajar
  • playboy
  • playgirl
  • pt3
  • romance
  • sekolah
  • senior
  • spm
- - Apr 16
Cerita ni Best.. Ni dah masok 3 kali saya bace cerita ni....  Hehe... Seeet jer dorang ni...
Visit my ig - bouquetmalayy . Utk tempahan bouquet flowers and chocolate Utk diberikan kpd org yg tersyg .