Dama de companie

Dama de companie

213K Reads 12.5K Votes 43 Part Story
IngridMaria By ingrid-maria Completed

Frumoasa Bianca ajunge in America dupa moartea parintilor ei ajutata de verisoara ei, fara sa stie ca aceasta este dama de companie si are aceleasi planuri pentru ea. Ea credea ca va munci la un salon de infrumusetare si tot ce isi dorea era sa isi aline sufletul dupa tragedia care a marcat-o. 

 Soarta ii surade cand el, David Cooper,  multimilionarul  frumos si ravnit al Americii o angajeaza ca dama de companie  pentru o perioada mai lunga de timp fortat de imprejurari, deoarece vrea sa nu ii pice o afacere unde viitorul asociat il crede cam instabil sentimental. 

Ce se intampla cand din dama de companie te trezesti peste noapte logodnica lui David Cooper? Oare aceasta logodna este doar  de ochii presei sau intre ei poate fi mai mult decat o afacere profitabila?

iwashere4 iwashere4 May 08, 2016
Mie una mi-ai captat interesul! Sa vedem ce i-ai pregatit mai departe Biancai! A avut parte de multa suferinta, sper ca soarele sa rasara si pe strada ei! Pup
CynthiadeVil CynthiadeVil Dec 14, 2016
E interesanta ideea, da putin in cliseu, dar nu pot sa spun ca nu sunta interesant. Ce ti-as sugera eu este sa schimbi putini descrierea. Adica e previzibila. Scriind „Oare poate fi mai mult intre ei?” dai de inteles  ca DA va fi mai mult. Bafta si spor!
Nieves_Joy Nieves_Joy Jan 24, 2016
Început promițător soro.Descriere atât cât trebuie și presărat pe alocuri cu Wtf.Eu zic ca ești un diamantel ce trebuie prelucrat