Dama de companie

Dama de companie

186K Reads 10.8K Votes 43 Part Story
IngridMaria By ingridmaria1985 Completed

Frumoasa Bianca ajunge in America dupa moartea parintilor ei ajutata de verisoara ei fara sa stie ca aceasta este dama de companie si are aceleasi planuri pentru ea. Ea credea ca va munci la un salon de infrumusetare si tot ce isi dorea era sa isi aline sufletul dupa tragedia care a marcat-o, atat.
 Soarta ii surade cand el, David Cooper,  multimilionarul  frumos si ravnit al Americii o angajeaza ca dama de companie  pentru o perioada mai lunga de timp fortat de imprejurari, deoarece vrea sa nu ii pice o afacere unde viitorul asociat il crede cam instabil sentimental. 
Ce se intampla cand din dama de companie te trezesti peste noapte logodnica lui David Cooper? Oare aceasta logodna este doar  de ochii presei sau intre ei poate fi mai mult decat o afacere profitabila?

Hei este prima mea carte, mi-am facut curaj, sper ca nu ma judecati prea aspru. Trebuie sa aveti un pic de rabdare,  nu  se pot intalni din primul capitol :)

iwashere4 iwashere4 May 08
Mie una mi-ai captat interesul! Sa vedem ce i-ai pregatit mai departe Biancai! A avut parte de multa suferinta, sper ca soarele sa rasara si pe strada ei! Pup
Nieves_Joy Nieves_Joy Jan 24
Început promițător soro.Descriere atât cât trebuie și presărat pe alocuri cu Wtf.Eu zic ca ești un diamantel ce trebuie prelucrat