Dama de companie

Dama de companie

702K Reads 34.6K Votes 43 Part Story
Ingrid Wilde By ingrid-wilde Completed

Frumoasa Bianca ajunge în America după moartea părinților, ajutată de verişoara ei, fără ca să știe că aceasta din urmă este damă de companie si are același planuri pentru ea. Credulă și inocentă, Bianca își imaginează că va munci la un salon de înfrumusețare.
 O fată pură, un chip angelic si fără de păcate, cu vise normale si dorințe comune, speră ca plecarea în altă țară sa îi aline sufletul după tragedia care a marcat-o. 
  Soarta îi surade când el, David Cooper, multimilionarul frumos și râvnit al Americii o angajează ca dama de companie pentru o perioadă lungă de timp forțat de împrejurări si de un viitor partener de afaceri mult prea pretențios. 
 Urmărește povestea unui suflet inocent, captiv într-o lume a bogaților, care cred ca orice pe lumea aceasta se poate cumpăra. Dar la final, când cei bogați vor fi nevoiți să plătească facturile, plata pentru dragoste este mult prea mare.

Dama se fute si suge pula...atat stie sa faca ...si sa mai bage pizda in pula
WildxAngel WildxAngel Aug 27, 2017
Dacă ma gândesc mai bine....e fain sa ai frați sau surori... Mai târziu o sa avem nevoie de ei
AndreaAuthorYay AndreaAuthorYay Sep 07, 2017
Așa îi și cu mătușa mea
               Lucrează în Italia și o cheamă Marioara dar îi spun toți Maria ca suna mai frumos
MarinaMrv17 MarinaMrv17 Dec 18, 2017
Cand am vazut titlul, credeam ca prin dama de companie te referi la escorta.. si eram ceva gen " eh, asta nu e asa de rau " 😂😂
RebecaMatei4 RebecaMatei4 Aug 26, 2017
"Vacanțele alea cu care se mândrea *mă-ta* ..." ;)))))))
               Eu asa i-as fi zis :))))))
happytoget happytoget Sep 09, 2017
IN PRINCIPIU, o dama de companie nu trebuie sa faca lucruri indecente, trebuie sa le faca companie celor care o "închiriaza", si daca acel cineva o atinge sau altceva de genu' ea poate depune plangere contra lui... In principiu...