NEW: Tap by Wattpad
FREE Addictive Chat Stories 😍🔥
DOWNLOAD NOW!
Dama de companie

Dama de companie

229K Reads 13.6K Votes 43 Part Story
Ingrid Wilde By ingrid-maria Completed

Frumoasa Bianca ajunge in America dupa moartea parintilor, ajutata de verisoara ei, fara ca sa stie ca aceasta este dama de companie si are aceleasi planuri pentru ea. Credula si inocenta, aceasta isi imagineaza ca va munci la un salon de infrumusetare.
O fata inocenta, un chip angelic si fara de pacate, cu vise normale si dorinte comune, spera ca plecarea in alta tara sa ii aline sufletul dupa tragedia care a marcat-o. 
 Soarta ii surade cand el, David Cooper,  multimilionarul  frumos si ravnit al Americii o angajeaza ca dama de companie  pentru o perioada lunga de timp fortat de împrejurări si de un viitor partener de afaceri mult prea pretențios. 
Urmareste povestea unui suflet inocent, captiv intr-o lume a bogatilor, pentru care orice pe lumea aceasta se poate cumpara. Dar la final, cand cei bogati vor fi nevoiti sa plateasca facturile, plata pentru dragoste este mult prea mare.

- - May 08, 2016
Mie una mi-ai captat interesul! Sa vedem ce i-ai pregatit mai departe Biancai! A avut parte de multa suferinta, sper ca soarele sa rasara si pe strada ei! Pup
CynthiaOrszag CynthiaOrszag Dec 14, 2016
E interesanta ideea, da putin in cliseu, dar nu pot sa spun ca nu sunta interesant. Ce ti-as sugera eu este sa schimbi putini descrierea. Adica e previzibila. Scriind „Oare poate fi mai mult intre ei?” dai de inteles  ca DA va fi mai mult. Bafta si spor!
Nieves_Joy Nieves_Joy Jan 24, 2016
Început promițător soro.Descriere atât cât trebuie și presărat pe alocuri cu Wtf.Eu zic ca ești un diamantel ce trebuie prelucrat