NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[C] The Murderer || k.t.h

[C] The Murderer || k.t.h

27.4K Reads 3.4K Votes 12 Part Story
ig: kentjvoo.95_ By KentJ2807__ Completed

Lepas baca ff ni, jgn lupa baca The Murderer Season 2 pula ya ^^

Cast:
★Taehyung [BTS]
★Yoongi[BTS]
★Jungkook[BTS]
★iKON

" Tolong aku.. Aku nak balas dendam.. jebal.. Aku nak diorang MATI! "
-
" Kau tak kisah je nak jadi kawan orang macam aku kalau misalnya aku ni seorang PEMBUNUH? "
-
" Aku sayang kau.. tapi tolong.. Jangan MEMBUNUH lagi.. please.. "

∞ Complete ✔

START: 16/01/16
END: 13/02/16

#Mian.. Author malas nak buat sinopsis panjang panjang.. = ̄ω ̄= ehheheh .. jemput jemput la baca ye?;)

potateos potateos Mar 25, 2016
Mesra semacam..Dlm ff lain, dia la paling sombong tapi ff ni alhamdulillah dia looks alike friendly =>
adeuuu- adeuuu- Mar 20, 2016
Sookay lah sem.....Perangai Han dalam Cite ni pon mcm mintak pnyapu lidi...😌😌😌
Ada kawan ramai tapi tak guna buat apa. Baik belajar kat rumah. Lagi best
vapricorn vapricorn Jul 05, 2016
bagi tapak sikit kat muka hanbin tu tae muahahahahahahaha
                               #ikonicjangankecamgue