[C] The Murderer || k.t.h

[C] The Murderer || k.t.h

31K Reads 3.7K Votes 12 Part Story
ig: kentjvoo.95_ By KentJ2807__ Completed

Lepas baca ff ni, jgn lupa baca The Murderer Season 2 pula ya ^^

Cast:
★Taehyung [BTS]
★Yoongi[BTS]
★Jungkook[BTS]
★iKON

" Tolong aku.. Aku nak balas dendam.. jebal.. Aku nak diorang MATI! "
-
" Kau tak kisah je nak jadi kawan orang macam aku kalau misalnya aku ni seorang PEMBUNUH? "
-
" Aku sayang kau.. tapi tolong.. Jangan MEMBUNUH lagi.. please.. "

∞ Complete ✔

START: 16/01/16
END: 13/02/16

#Mian.. Author malas nak buat sinopsis panjang panjang.. = ̄ω ̄= ehheheh .. jemput jemput la baca ye?;)

  • bangtanboysfanfiction
  • bangtanfanfiction
  • btsfanfiction
  • ikonfanfiction
  • jeonjungkook
  • kimhanbin
  • kimtaehyung
  • minyoongi
  • random
SE0LMATES SE0LMATES Mar 25, 2016
Mesra semacam..Dlm ff lain, dia la paling sombong tapi ff ni alhamdulillah dia looks alike friendly =>
aishii- aishii- Mar 20, 2016
Sookay lah sem.....Perangai Han dalam Cite ni pon mcm mintak pnyapu lidi...😌😌😌
athilaaziz13 athilaaziz13 Jan 22, 2017
Ada kawan ramai tapi tak guna buat apa. Baik belajar kat rumah. Lagi best
vapricorn vapricorn Jul 05, 2016
bagi tapak sikit kat muka hanbin tu tae muahahahahahahaha
                               #ikonicjangankecamgue