13th FLOOR[Completed]

13th FLOOR[Completed]

45.7K Reads 5.1K Votes 18 Part Story
chong!jojun!balsa! By nochukook- Completed

Segalanya bermula setelah tujuh orang lelaki tinggal bersama dalam satu rumah, iaitu di tingkat 13...

weh bukak ah . aku sepak jugak kang jhope ni . sian tau jimin😭😂
wife_jimin-abs wife_jimin-abs Mar 25, 2016
Ermmm..tmpang tnya..rap monster tu sbnrnya kerja ape ehh..plik saya bile tgok seragam.uniform dia dalam mv dope
ReumKuma- ReumKuma- May 10, 2016
Ummm unnie email saeng tu tak berfungsi dengan sebaiknya!! Nak je hempuk!! Eii mian boleh tak dekat sini je!! Email tu umm mian unnie
Kookie822 Kookie822 May 31, 2016
Ehhh bkn mmg dia pilot ke dlm konsep Dope? ??
                              Yg tentera or askar tu Rapmon kn? ??
wife_jimin-abs wife_jimin-abs Mar 25, 2016
Ermmm..tmpang tnya..rap monster tu sbnrnya kerja ape ehh..plik saya bile tgok seragam.uniform dia dalam mv dope
gohnxx- gohnxx- Feb 09, 2016
Tumpang tanya, lift man ni macam pekerjaan si KRAVI *no eyes* dalam Death Parade tu kan? *-* OuFgHFghsss >< Kalau author tak tahu cerita Death Parade, you better search and watch it! Totally recommand >< maaf jadi promoter sekejap, hahaha xD Cerita tu cerita anime btw :/