NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[C] 13th FLOOR + BTS

[C] 13th FLOOR + BTS

56.3K Reads 6K Votes 18 Part Story
Cherry Bomb By nochukook- Completed

Segalanya bermula setelah tujuh orang lelaki tinggal bersama dalam satu rumah, iaitu di tingkat 13...

If jumpa namjoon kat mana2 lif then jmpa  dia I mean,jmpa dia if btl.. Indahnya hidup!!!💓
ChoiTae_99z ChoiTae_99z Mar 13
boleh dy tnye lg 😂😂😂 klu aq mmg dh pecut turun blik 😂😂😂
weh bukak ah . aku sepak jugak kang jhope ni . sian tau jimin😭😂
wife_jimin-abs wife_jimin-abs Mar 25, 2016
Ermmm..tmpang tnya..rap monster tu sbnrnya kerja ape ehh..plik saya bile tgok seragam.uniform dia dalam mv dope
Prk__Jhoon Prk__Jhoon May 10, 2016
Ummm unnie email saeng tu tak berfungsi dengan sebaiknya!! Nak je hempuk!! Eii mian boleh tak dekat sini je!! Email tu umm mian unnie
Kookie822 Kookie822 May 31, 2016
Ehhh bkn mmg dia pilot ke dlm konsep Dope? ??
                              Yg tentera or askar tu Rapmon kn? ??