Dracula's Bibik 2 [✔]

Dracula's Bibik 2 [✔]

319K Reads 26.2K Votes 54 Part Story
ⓦ By novelawawa Completed

Yang ni takda dah tak boleh naik atas dengan bukak langsir. So apa yang ada ? Nak tau sila tekan 'read' kat atas tu. Gua malas nak buat sinopsis pendek kat sini sebab kalau gua buat comform akan terserong. Tak percaya ? Bacalah sinopsis gua kat chapt awal dan seterusnya. Kelaut weh kelaut ! HAHA.

*****
Perhatian :
Cerita ini hanyalah mainan imaginasi penulis. Sebarang ayat mahupun kata-kata tidak bermaksud nak provok atau mempermainkan agama. Kalau ada salah, digalakkan tegur. Tapi kalau aku reply kau reply balik lah shial. Camne nak membangun kalau kau tegur pastu aku tanya apa kau diam. Uhuks.

Diingatkan gak yang cerita ini disambung atas desakan nafsu reader yang nak sgt tau pe citer Elly dgn Khai tu. K. Jangan kecam saya kalau tak best, kecam mereka. KAHKAH. Okbye. 

*****

Latest update description : 07/06/16
By : Novelawawa

Fyi author, semalaman sy xtido bce story yg first huhu. Sengal tpi best
cylicious cylicious Jun 04
Hobi author mmg suka melawak time2 mood readers serius membaca eh 😂
Org tgh srs tetiba skrip sy smpai sni sja hahahahaha jgn main2 la author ! 😂
eriq_aryan eriq_aryan Jun 07
Mati? Takkan lah mati? Da elly kje ngn spe kt banglo lps ilang ingatan.
capppyy capppyy Jun 22
hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahaha😂😂😂😂😂😂
capppyy capppyy Jun 22
khaiiii😭😭😭😭😭💦😭💦😭💦😭😭😭😭😭😭😭😭😭💦💦💦