NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Creepypasta|Malay

Creepypasta|Malay

121K Reads 7.4K Votes 29 Part Story
kob. By gramette Updated Jan 27

Creepy pasta dalam bentuk bahasa melayu.Dibaca ketika bosan.

+Original translate by me.

+Credit to the right owner.

missbelunsss missbelunsss May 11, 2016
The nail? Nina bobo?
                              Same ke?
                              Aku tau nina bobo je XD
                              Ke same? ;-;
                              Cer la cite XD
haeztech haeztech Aug 15, 2016
Wuish, my lil cousin, dalam 4 tahun umur dia, dia selalu nyanyi lagu tu sedangkan takda siapa yang pernah nyanyi lagu tu dekat dia. bila tanya dia ,dia tau daripada mana lagu tu. Dia jawab ada orang nyanyi, orang tu hitam, mata merah then dia kata masa orang tu nyanyi dia nangis je hm
btjjks btjjks Mar 02, 2016
Ada btul jgak apa yg author kata..dorg suka sngt memaksa org and komen psal negative..skit ati😭
-ayerins -ayerins Jan 18
I love creepy pasta... I'm 12. No company... I really wanna read this...BUT IM SCARED(ಥ_ಥ)
ManishaFitri ManishaFitri Aug 05, 2016
Aku tengah baca tiba2 adik aku main terjah masuk bilik je...jantung aku nak lepas kot...dah lah seram cerita dia
shoogashii shoogashii Mar 20, 2016
Lirik yg bibik saya selalu nyanyi 
                              
                              "Nina bobo oh nina bobo
                              Kalau tidak dibobo digigit nyamuk"
                              
                              Dahla mendayu suara dia mse tgh nyanyi T.T