The possessive lord [Croatian]

The possessive lord [Croatian]

63.6K Reads 3.5K Votes 23 Part Story
f a n a a By Stormy_death Updated Oct 31

''Ti si moja, znaš to zar ne? Reci mi čija si?" Gospodar Benjamin me gledao pogledom punim požude.

"Nitko me ne posjeduje , ja sam svoj čovjek . A ti idi posjeduj svoju zaručnicu, a mene pusti da vodim sama svoj život, imam pravo izgraditi obitelj, biti sretna." Odgovorila sam mu ne skrečući pogled.

"NIKADA! Čuješ li me, nikada! Prije bi te ubio nego gledao sa drugim muškarcem. Pripadaš meni, samo meni. Ako te ja ne mogu imati, ne može nitko drugi!" Odgovorio je sa tolikim bijesom u očima i ogromnom dozom samouvjerenosti.

"O Bože! Ne mogu vjerovati da si ovoliko sebičan! Neću provesti niti jedan dan na imanju nakon vjenčanja, otići ću i nećeš me moći pronaći.'' Zaprijetila sam. Ubrzo je njegov bijes zamijenila tuga?

"Ne, ne radi mi to. Volim te. Ja, trebam te. Ne mogu živjeti bez tebe." Odgovara sa tolikom tugom da mi se srce slama, ali moram ovo učiniti za obostrano zadovoljstvo i sreću.

"Ne, ti me ne voliš , ti me samo želiš posjedovati i ja ne mogu ostati ovdje jer neću više trpjeti da slomiš moju volju i pretvaraš me u sebi podložnu. Neću ti dopustiti to. Neću postati tvoje vlasništvo.'' Odgovorila sam, okrenula se i pobjegla.

                  *******************
Natalia je mlada djevojka koja se vratila nedavno u selo nakon što je provela 8 godina u gradu, obrazovala se i sada sa svojih 18 će ostati sa majkom i pomoći joj u selu. Što će se dogoditi kad Natalia sazna da njena majka duguje vlasniku i sada je prisiljena raditi za njega kako bi otplatila dug? 


Saznat ćete u priču The possessive lord.


******
Prijevod priče koju piše @queenmaro

dragana1970 dragana1970 Jan 06
Djeluje interesantno samo nastavi,nemoj molim te odugovlačiti sa poglavljima.Pozzzz....
Jako zanimjliva jedva cekam dalje, mslo me buni vrijeme radnje koćija gospodsr faks