CERPEN HARI JUMAAT

CERPEN HARI JUMAAT

251K Reads 8.7K Votes 53 Part Story
Buku Fixi By BukuFixi Completed

Cerpen-cerpen baru oleh mereka yang pernah hasilkan novel Fixi.  Kongsikan kegembiraan ini setiap hari Jumaat! Siri ini disiarkan sempena tahun 2016 dan kini dah tamat.

kzack97 kzack97 Oct 03, 2016
Cerita ni pasal betapa mindfuck nye mimpi dia petang tu. Mengarut but enjoyable. Hahaha
NurSaadiqin NurSaadiqin Feb 12, 2016
HAHAHAHHAHAA gile le cerita ni sakit perut aku baca nak tahan gelak. Yg gaduh kat stabak tu style HAHAHAHAHhh
unicornsarajevo unicornsarajevo Mar 23, 2016
yang marah ni Hulk barangkali, tapi best! *peace* jangan marah
Pinopia Pinopia Nov 25, 2016
Aku cuma dapat Kim tu girl . macam mana korang detect jantina Ryan and Petra ? Mind tu explain ?
earnlife earnlife Dec 31, 2016
Oiiiii jgn ejek die jp lagi die dtg pecah muke korg,hahhaahhaahahah
Basically cerita dia pasal escapism from the real life. Macam author ni berimaginasi tentang kehidupan remaja yang terlalu carefree. Aku suka cerita macamni.