CERPEN HARI JUMAAT

CERPEN HARI JUMAAT

301K Reads 9.9K Votes 53 Part Story
Buku Fixi By BukuFixi Completed

Cerpen-cerpen baru oleh mereka yang pernah hasilkan novel Fixi.  Kongsikan kegembiraan ini setiap hari Jumaat! Siri ini disiarkan sempena tahun 2016 dan kini dah tamat.

  • cerpen
  • malaysia
afneelofa afneelofa Aug 27
ya disini saya seorang manusia yang membaca cerpen masih lagi bingung adakah mereka geng kunyit ?
OhTasnym23 OhTasnym23 Jun 04
It can be either din sekadar bermimpi/berimaginasi, or dia memang pergi sungai tu but masa terjun tu dia lemas and koma maybe. So apa yg dia alami sekadar mimpi. Maybe. Haha. And for jantina, i think kim and petra adalah perempuan while the others, lelaki.
defsoul- defsoul- Feb 25
Ni baru kes air kopi😂😂😂dh mgamuk macam kedai kopi tu dbkor oleh si sado tu😂
m1ssM1eyH m1ssM1eyH Mar 02
i dunno actually this story about what. im just skip reading . just wasted my gold time
unicornsarajevo unicornsarajevo Mar 23, 2016
yang marah ni Hulk barangkali, tapi best! *peace* jangan marah
sofearwn sofearwn Nov 25, 2016
Aku cuma dapat Kim tu girl . macam mana korang detect jantina Ryan and Petra ? Mind tu explain ?