CERPEN HARI JUMAAT

CERPEN HARI JUMAAT

294K Reads 9.7K Votes 53 Part Story
Buku Fixi By BukuFixi Completed

Cerpen-cerpen baru oleh mereka yang pernah hasilkan novel Fixi.  Kongsikan kegembiraan ini setiap hari Jumaat! Siri ini disiarkan sempena tahun 2016 dan kini dah tamat.

OhTasnym23 OhTasnym23 Jun 04
It can be either din sekadar bermimpi/berimaginasi, or dia memang pergi sungai tu but masa terjun tu dia lemas and koma maybe. So apa yg dia alami sekadar mimpi. Maybe. Haha. And for jantina, i think kim and petra adalah perempuan while the others, lelaki.
defsoul- defsoul- Feb 25
Ni baru kes air kopi😂😂😂dh mgamuk macam kedai kopi tu dbkor oleh si sado tu😂
m1ssM1eyH m1ssM1eyH Mar 02
i dunno actually this story about what. im just skip reading . just wasted my gold time
kzack97 kzack97 Oct 03, 2016
Cerita ni pasal betapa mindfuck nye mimpi dia petang tu. Mengarut but enjoyable. Hahaha
unicornsarajevo unicornsarajevo Mar 23, 2016
yang marah ni Hulk barangkali, tapi best! *peace* jangan marah
Pinopia Pinopia Nov 25, 2016
Aku cuma dapat Kim tu girl . macam mana korang detect jantina Ryan and Petra ? Mind tu explain ?