Aripi de ceară

Aripi de ceară

704K Reads 55.4K Votes 27 Part Story
Georgiana Sandu By XCalypsoX Completed

Allison a crescut în permanenta şi obsesiva grijă a tatălui ei. După ce şi-a pierdut mama în copilărie, toată atenţia ei a ajuns să se învârtească doar în jurul părintelui ce i-a mai rămas. Dar când atinge pragul adolescenţei, Allison simte nevoia să guste puţin din nesăbuinţa vârstei, deşi acum îi este destul de greu să mai iasă de sub protecţia tatălui ei, de profesie psiholog.
Unul din pacienţii acestuia îi atrage atenţia lui Allison în mod deosebit. Harry se prezintă ca un tânăr fascinant, isteţ şi... cleptoman.
Problema lui e rezolvată înainte ca ea să apuce măcar să îl cunoască, dar când se întoarce în viaţa ei, cleptomanul drăguţ şi respectuos îşi arată o cu totul altă faţă.
Allison are parte de mai multă aventură decât îşi dorise vreodată, atunci când e răpită de un bărbat ai cărui demoni interiori pot fi învinşi doar de iubirea ei... şi apoi de moartea ei.

  Unicest Unicest Aug 28
  El e încă iubitul tău , și vorbiți despre crush-ul tău ?! Asta înseamnă ca te iubește mult fato ! Nimeni nu e impreuna cu cineva care ii place de altcineva , însă uite o excepție ! 😂
  Pufosenia17 Pufosenia17 Sep 02
  A doua oara citesc asta si ma trec aceiasi fiori pe sira spinării😶😓
  Antonia_ZM Antonia_ZM Sep 01
  Pot sa-l iau eu? Nu de alta,da pot sa port tocuri daca sunt cu el😂😂😂
  Unicest Unicest Aug 28
  Majorat ! Hmm , o sa fie alcoolizați pe acolo ... ai grija ali !
  Unicest Unicest Aug 28
  👏🏻👏🏻👏🏻PE CARE 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
  Antonia_ZM Antonia_ZM Sep 02
  Asta imi aduce aminte de crush si fumatele lui. Zambesc ca proasta😂😂