For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
BTS SESAT KAT GANU?✔

BTS SESAT KAT GANU?✔

42K Reads 3.9K Votes 22 Part Story
—sf9。 By metayeon Completed

╰•2015•╮

『 Complete ✍ 』

Akibat tersalah kapal terbang , percutian sepatutnya di Kedah itu bertukar menjadi kehidupan sebagai orang kampung di Terengganu . 

Mujurlah ada Tok Wan dan Nek Mah yang sudi mengajak mereka tinggal bersama . Tetapi bila sampai dirumah pasangan warga emas itu , mereka bertembung pula dengan cucu-cucu perempuan pasangan itu yang bermulut tidak berinsurans dan bebas GST . 

Kecoh dan huru-hara tetapi banyak kenangan indah bila dikenangan . Banyak kerenah tetapi rindu bila tiada . Bising tapi periang . Jahat tapi ambil berat . Nakal tapi bertimbang rasa . Itulah Cousinz , tujuh sepupu yang kehilangan ibu bapa sejak kecil dalam satu kebakaran besar . Bagi BTS , itulah percutian yang paling hebat yang mereka tidak akan lupakan sampai bila-bila . 

Apakah kenangan indah itu ? Siapakah Cousinsz ? Apakah perangai mereka itu ? Apakah kisah yang terjadi ? Nak tahu ? Kenalah baca ~

Oh ya , kepada yang anti typo , jangan baca sebab typo bersepah dalam ni AHAHAHAHA 

©metayeon ✍  2015
  ↳ 151204 ➳ 160702 ↰

【 ❀#BangtanCousinsz】

Highest Rank ; ㅡ 180131° #120 in Fanfiction

  • bangtan
  • bts
  • debutfanfic
  • elnezuhari
  • fanfiction
  • jeonjungkook
  • jhope
  • jimin
  • jin
  • junghoseok
  • jungkook
  • kimnamjoon
  • kimseokjin
  • kimtaehyung
  • metayeon
  • minyoongi
  • parkjimin
  • rapmon
  • suga
  • terengganu♡
boleh jadi ‘chingu’ thoo😅🤣😂 btw its getting interesting page by page
Tak tau la nak cakap budak ni terlebih genius ke atau terlebih bodoh😂😂😂😂👏👏👏
honeystaee honeystaee Feb 11
Adulah mung ni..letok lah tepi dulu dok saje kene pale Tok mu tu ho
Nurul--Najah Nurul--Najah Oct 13, 2017
Aku nak jadi watak.... Tak. Tak nak watak. Jadi pelihat je. Semua aku tak kenai. Aku tak minat KPOP. Tapi nak baca jugak. K bebel tak habis lagi.. Nantikan... 
                              
                              
                              K bosan bye.
"Ni syaitonniroJIN"
                              
                              Kalau RM cakap camtu aku rasa dah lama Nek Mah dah ambik cangkul😂😂😂😂
honeystaee honeystaee Feb 11
Adulah mung ni..letok lah tepi dulu dok saje kene pale Tok mu tu ho