Fii puternica

Fii puternica

69.2K Reads 4.3K Votes 62 Part Story
Cătă By Cataa05 Completed

Anii au trecut, iar Kaitlyn s-a schimbat. Nu mai e ea cea care lasa privirea in pamant, acum ea ii ajuta pe altii sa-si tina capul sus. Si pe copiii ei i-a invatat la fel, sa aiba incredere in ei. Uneori, poate au prea multa incredere in ei; nu mai asculta de sfatul mamei lor si cred ca se descurca singuri. E greu sa te descurci singur intr-o lume asa de mare, fara ajutorul nimanui.

Kailey, fiica ei, e cea care vrea sa fie independenta si accepta cu greu ajutorul celor din jur. Uneori aceasta e etichetata ca fiind superioara, dar totul e trecator si in orice moment poate sa cada. Oare va fi ajutata de cei peste care a calcat cand a urcat? Sau va fi nevoie de o persoana noua in viata ei, care o va cunoaste pe adevarata Kailey?

Kaitlyn a invatat sa fie puternica ca sa treaca peste toata suferinta. Kailey nu a suferit niciodata, dar cand o va face, va fi indeajuns de puternica sa treaca peste? Poate atunci va accepta ajutorul celor din jur.Aceasta carte e o continuare la cartea "Tine capul sus". Personaje din acea carte se gasesc si aici, plus altele noi. Ca sa fie inteleasa pe deplin trebuie citita mai intai aceea. O gasiti pe profilul meu.

  • alegere
  • amintiri
  • familie
  • iubire
  • prieteni

No comments listed yet.