For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Megboldogult kamasz éveink

Megboldogult kamasz éveink

60.7K Reads 4.3K Votes 40 Part Story
✟ flora perlman ✟ By immafoolgurl Updated 14 hours ago

"Igenis létezik fiú-lány barátság!"
    ¤¤¤¤
Izzi eddig mindig csak nevetni tudott ezen a mondaton, és mindig cáfolta a vele és a legjobb barátjával, Zsoltival felmerülő pletykákat. De mi van akkor, ha egy ilyen erős barátságban valami megváltozik?
Mit kell tenni, ha az élet fordulópontján fogalmad sincs, mihez kezdj magaddal? Mitévő legyen az ember, amikor az exek akcióba lendülnek? Ki tudja megjósolni előre, hogy kinek miképp fog sikerülni az érettségi? Na, és ki tud tanácsot adni egy kapcsolat mélypontján?
Ilyen és ezekhez hasonló apró-cseprő események keretezik az végzős évet, amiről Izzi azt hitte, hogy talán egy kicsit különbözhet a többitől. 
Nos, ez így is történt, csak nem pont úgy, ahogy azt ő várta...

❝Egész idő alatt azt hajtogattam mindenkinek, hogy kettőnk közt nincs semmi. Nulla érzelmek, nulla kémia. Azt hittem, én vagyok az első és egyetlen lány, aki nem néz rá úgy. Mindig is úgy tekintettem rá, mint a bátyámra, aki mellettem áll, nem cikiz, a szemembe mondja a frankót és nem fél önmagát adni előttem. Sosem tűnt fel, hogy milyen gyönyörű szemei is vannak, vagy hogy mennyire perzselő az érintése. Hogy mennyire aranyos, ahogy ébredés utáni, kócos sötét tincsei a homlokába lógnak, vagy ahogy megvillantja kissé ferde, de ellenállhatatlan mosolyát.❞
 

(c) 2016-2018, Doman Flóra (@immafoolgurl)

  • highschool
  • hun
  • ifjúságiirodalom
  • izzixzsolti
  • magyarnyelvű
  • teenagers

No comments listed yet.