Curva (+18)

Curva (+18)

20.9K Reads 246 Votes 6 Part Story
Cea fără sentimente By fata1fara1nume Updated Jan 08, 2016

Totul a început cu un sărut sălbatic în fața casei lui. Apoi m-a trîntit de ușă făcîndu-mi cred eu, nu multe vînătăi. Își căuta cheile prin buzunar în timp ce deja ambii respiram greu. 
-Nu găsesc cheile.
-Firar Jack, iar strici toată distracția.

După multe săruturi fierbinți și lovituri în cam toți pereți casei, am ajuns să cunosc și saltele moi cu așternuturi albe din camera lui Jack. Deja eram sătulă de sărutări în această seară + că eu si Jack ne-am mai tras-o de multe ori. Îl simțeam că și el e săturat, așa că nu după mult timp am lăsat la vedere sutiunul meu din dantelă și boxerii săi care păreau a fi și cei de data trecută. Ne-am mai sărutat puțin pînă cînd el s-a coborît cu săruturile de la gît in jos, oprindu-se mereu mai mult la sîni, erau bine făcuți și Jack adora asta, apoi limba lui se plimba pe tot corpul meu. Mereu cînd ne-o trăgeam îmi lăsa cîte un semn pe corp mușcîndu-mi și sugîndu-mi părticica aleasă de el pentru semn, știa că asta mă excită la nebunie și o făcea cî...

BanuMaMananca BanuMaMananca Feb 08, 2016
penibil. au ajuns copii de 12-13 ani sa isi publice porcariile fara ca parintii lor sa stie. jalnic. mai bine stergi porcaria asta sau cel putin ia si mai citeste o data ce ai scris, si corecteaza greselile, dar mai bine sterge-o de tot.
Alex_Ruki Alex_Ruki Feb 07, 2016
Mai intai fa niste meditatii la romana si apoi apucate sa scrii , apropo in interiorul cuvantului se scrie â nu î