Luptă de caractere

Luptă de caractere

71.1K Reads 6.3K Votes 33 Part Story
Soley By AnaBoleyn9 Updated Jul 01

O zi în parlametul Germaniei îţi poate schimbă viaţa.

 Cu scopul de a ţine un discurs în favoarea colegilor de la Universitatea Tehnică din Belin, Eva Müller urcă cu graţie pe tribuna sălii de conferinţe din Bundestag. 

 Discursul ei urmează să fie difuzat live la zeci de posturi de televiziune din întreaga Germanie, însă responsabilitatea care-i cade pe umerii firavi, nu o doboară, ci dimpotrivă îi conferă o încredere de oțel în forțele proprii.


  Educată după convingerile partidului social democrat, Eva îşi pregăteşte sârguincios discursul, adunând idei şi transformându-le în fraze elaborate. 

  Elocventă, cu o dicţie desăvârșită şi fluidă în comunicare, Eva transpune cele mai imporante ideologii ale partidului său, tranformându-se automat în ținta deputaţilor însetaţi de sânge și mai ales, a celui mai influent deputat din Parlament, Kevan Frost. 

 Membru și totodată președinte a partidului majoritar, Kevan Frost nu are motive de îngrijorare. Totuși înfocarea cu care micuța studentă își manifestă nemulțumirile politice, îl pun în gardă, iar caracterul ei puternic învelit în catifea scoate din el cele mai cizelate vicii. După un scurt schimb de replici în contradictoriu cu ea, Kevan este hotărât să o aibă pe Eva Müller ca membră a partidul său. 

  Eșecul nu mai este o opțiune, atunci când tânăra socialistă trezește în el nu doar admirație profesională, ci și o dorință carnală, mai presus de rațiune și chiar mai importantă decât cariera sa politică. 

    O luptă crâncena de caractere i-a naștere între Eva și Kevan, iar în razboi ca și în dragoste, toate metodele sunt bune.


#2 ÎN FICȚIUNE GENERALĂ 16.09.2016
#1 În ficțiune generală 04.10.2016 


Copertă realizată de @LenaHills

 • caractere
 • dragoste
 • fictiune
 • generala
 • lupta
 • nevoie
 • pasiune
 • repulsie
 • ura
 • wattys2016
mady171 mady171 Nov 11
În sfârșit o carte care e legată de Reichtstag, cat am cautat o asa carte. O să-mi ajungă cartea la inima, presimt; acum chiar sunt mandra ca trăiesc în Germania=)))
- - Jun 16, 2016
Și eu T e I u b e s c M u l t < 3 Anuț și mă bucur că îți place <3 
               Pupici și abia aștept continuarea <3
AntonyaGame43 AntonyaGame43 May 23, 2016
Nu am mai intalnit asemenea idee pe Wattpad. Chiar bine ca am pierdut contul vechi z
Ghost_town1982 Ghost_town1982 Oct 20, 2016
Interesant trailer-ul , deabia aștept sa citesc cartea ❤👏😙
JosetteVaughn JosetteVaughn Dec 20, 2016
Îmi închipui :) " Guten tag , meine Damen und Herren " parcă o aud.
dumitrusimina dumitrusimina Jun 16, 2016
Ce frumoooooos!!!! Bravo, fato! Cuvintele au fost alese pe masura, iar asta e il face si mai tare! ❤👌