Satu Bulan Untuk Suamiku

Satu Bulan Untuk Suamiku

1.5M Reads 71.4K Votes 23 Part Story
σhfil By ____hfil Completed

Siap sepenuhnya. Sedang diedit untuk memaksimumkan tahap kepuasan pembacaan.
  
  (#1 dalam Romance Julai 2016)
  (Pemenang 'Bacaan Mengasyikkan' WattysMY 2016)
      
  Bagi Adya Merlina, pernikahan yang hanyalah sebab atas kertas memang takkan ada manisnya. 
      
  Bagi Imer Faqih, pernikahan yang dipaksa itu, kalau bersabar, pasti akan bahagia akhirnya.
      
  Namun untuk memujuk isterinya bukannya mudah. Perilaku isterinya bukannya boleh dikawal. Silap haribulan, dia yang diherdik balik.
      
  Nak kata isteri dia bagi peluang memang macam tak langsung.
      
  Oleh itu, satu syarat dikenakan kepada Adya.
      
   "Dalam satu bulan ni, lepastu awak akan tinggalkan saya?"
      
   "Kalau awak nak buat apa yang saya suruh."
      
   "Hmm, okay then."
      
   Maka, berlakulah kisah dalam satu bulan itu. 
      
   Yang kemudian telah mengubah kehidupan kedua-dua mereka.
  
  Peringatan : Untuk mengekalkan originaliti berikutan isu plagiarisme yang terjadi, sebahagian bab ditetapkan sebagai 'Private' dan hanya boleh dibaca untuk followers sahaja sebagai pemantauan terdekat. 
  Cerita hanya akan diakses sepenuhnya secara automatik setelah mengikuti akaun @____hfil (Rujuk 'Tinta Hfil' untuk makluman lanjut)

Isi kandungan (Private):
Bab 1-56
Epilog
Tinta Hfil
Bab Bonus 1
Bonus 2

Isi kandungan untuk bukan followers (Public):
Bab 1-22
Tinta Hfil

zhfrina zhfrina Apr 10
Pls followback, nak baca chapter yang private srsly cerita ni sangat besttttttt👍👍👍💞💖
Apanamanya Apanamanya Mar 29
Best cerita ni. Tpi macam mana nak follow dah tiap saya follow asik tak dapat je.
Hi sis saya dah follow tapi mcm mana nk baca chapter private yaa ? Still new to wattpad hehe <3
____hfil ____hfil Jan 30
I respect/appreciate your efforts to promote your story but please, no spamming. You make my readers feel uncomfortable (and me, either) (: @Amer_Hamzah
sila cari novel yang bertajuk 'SAYA NAK CINTA AWAK' iaitu novel baru saya. Sila sebarkan maklumat ini kepada pwnulis novel novel lain
ohityahh ohityahh Nov 29, 2016
auchh sweetlah ahnaf dngan bakal adik ipar dia tu alahaii >,<