Dangerous Friendship

Dangerous Friendship

8K Reads 617 Votes 9 Part Story
H I A T U S By rikaexo Updated Mar 19

'Chanyeol lelaki biasa. Chanyeol suka perempuan. Chanyeol tak suka lelaki. Chanyeol tak boleh suka lelaki. Chanyeol.. chanyeol'

Setelah mendengar luahan hati kawan baiknya, Chanyeol, Baekhyun terus sahaja menjadi gelabah dan tidak tentu arah. Chanyeol sukakan dia?! MAN! INI BUKAN SEBUAH JENAKA!

Baekhyun pun mula mengatur rancangan untuk menjauhi Chanyeol. Dapatkah dia menjauhi teman baiknya, sekaligus orang yang menyukainya itu?

START: 26 MEI 2016
END: [N/A]
STATUS: HIATUS

!WARNING!
boyxboy, yaoi, boyslove

shin251003 shin251003 Apr 10
Cikgu tu pun satu..tahu dh org bosan..bagi keluar pulak..makinlh dorang suka
Yuyu_yeolly Yuyu_yeolly Mar 24
Kita geng Chanyeol. Aku rasa cam nak mati duk dalam class Science
Tiara_Mawar Tiara_Mawar May 01, 2016
Susah nak jumpa citer melayu pasal baekyeol...best la citer ni.tk sabar tunggu part seterusnya...
RenHan94 RenHan94 Dec 01, 2016
Alaa author asal xmsuk.. Boleh author tolak kepala chanyeol bir die terkiss si baek tu.. 😘
athilaaziz13 athilaaziz13 Nov 08, 2016
Hahahahaha... kalau Chanyeol ke ter kedepan sikit. Confirm kena😂😂😂hahaha