Royal High School

Royal High School

135K Reads 6.8K Votes 24 Part Story
Sofea By nisz_fea Updated 4 days ago

Alysha terpaksa berpindah sekolah disebabkan Dato' Shahrul iaitu papanya ingin menumpukan perhatian kepada syarikat baru di Damansara . Masuk sahaja di sekolah itu , ramai yang memandangnya hairan kerana Alysha satu - satunya pelajar yang memakai tudung . 

Dia cuma ada seorang kawan iaitu Raja Khairunnisa . Datang pula seorang hot stuff di Royal High School , Tengku Raykal ingin dekatinya walaupun dia tidak suka . 

Kerana dia bersekolah di Royal High School jugalah satu rahsia telah terbongkar setelah sekian lama . Rahsianya apa ? Bacalah ~







This is my first story ;)


Pencapaian terbaik :
#9 in teen fiction ( 17 / 12 / 16)
#10 in teen fiction ( 15 / 12 /16)
# 11 in teen fiction ( 10/12/16)
#12 in teen fiction ( 6/12/16)
#16 in teen fiction (4/12/16)
#19 in teen fiction ( 3/12/16)

  • crush
  • highschool
  • malay
  • royal
  • sweet
  • teen
  • wattys2017
silento7 silento7 Aug 26
Terlanggar ke main bom.  Bunyi boom bagai 😂😂 hebat sound effect dia. Diraja sangat 😂😂
Lawak 😂 aduh pandai ayah dia buat lawak. Btw story ni mmng best x rugi bce. Hlg trs strees.. daebak lah author. 1,115 star i give you. Banyak tak, banyak tak? Hehe
-akakshi -akakshi Dec 22, 2016
16 tahun pun masih dikira budak budak yaaa 😂 harap maklum itu.. kahkahkah !!
-akakshi -akakshi Dec 22, 2016
Untung 😂 aku baru makan banyak sikit dah terus naik 😭 grrr tak apa lah, gemok kan comel geetuuuu 💕👏👏
AzQieWa_ AzQieWa_ Feb 22
Sha kita sama... Mkn byk tpi ttp slim😂 cuma stu je x best.. Berat yg naik😭😭😭