Royal High School

Royal High School

183K Reads 9.9K Votes 25 Part Story
Sofea By nisz_fea Updated Dec 18, 2017

Alysha terpaksa berpindah sekolah disebabkan Dato' Shahrul iaitu papanya ingin menumpukan perhatian kepada syarikat baru di Damansara . Masuk sahaja di sekolah itu , ramai yang memandangnya hairan kerana Alysha satu - satunya pelajar yang memakai tudung . 

Dia cuma ada seorang kawan iaitu Raja Khairunnisa . Datang pula seorang hot stuff di Royal High School , Tengku Raykal ingin dekatinya walaupun dia tidak suka . 

Kerana dia bersekolah di Royal High School jugalah satu rahsia telah terbongkar setelah sekian lama . Rahsianya apa ? Bacalah ~



Saya dh jumpa copycat . hm .. malas la nak fikir org yg mcm ni 



cover by @sqiewyh. Thanks for the beautiful cover 



This is my first story ;)


Pencapaian terbaik :
# 3 in teen fiction (19/12/2017)

  • crush
  • fabulousaward2017
  • highschool
  • malay
  • royal
  • sweet
  • teen
silento7 silento7 Aug 26, 2017
Terlanggar ke main bom.  Bunyi boom bagai 😂😂 hebat sound effect dia. Diraja sangat 😂😂
Aisyahahmadi6 Aisyahahmadi6 5 days ago
Almaklumlah ..kan orang kaye raye berhari raye ..dpt la beli rumah besau cam nii
fadhlinmila fadhlinmila Dec 21, 2017
Cepatnya bangun balik..  Igt ade drama la tadi.. Hehe.. 😁😁
nuraliyaatiqa nuraliyaatiqa Jul 07, 2017
Lawak 😂 aduh pandai ayah dia buat lawak. Btw story ni mmng best x rugi bce. Hlg trs strees.. daebak lah author. 1,115 star i give you. Banyak tak, banyak tak? Hehe
-akakshi -akakshi Dec 22, 2016
16 tahun pun masih dikira budak budak yaaa 😂 harap maklum itu.. kahkahkah !!
-akakshi -akakshi Dec 22, 2016
Untung 😂 aku baru makan banyak sikit dah terus naik 😭 grrr tak apa lah, gemok kan comel geetuuuu 💕👏👏