NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Royal High School

Royal High School

103K Reads 5.3K Votes 23 Part Story
Sofea By nisz_fea Updated 3 days ago

Alysha terpaksa berpindah sekolah disebabkan Dato'Shahrul iaitu papanya ingin menumpukan perhatian kepada syarikat barunya. Dia melalui pelbagai cabaran dan pengalaman di sekolah itu. Disebabkan dia,ramai pelajar perempuan cemburu kerana dia boleh rapat dengan Prince Charming Royal High School , Tengku Raykal .

Nak tahu apa yang terjadi pada Alysha ? Bacalah



Start :
16/2/16
   End:


And..plis jgn tiru story ni !! 
Saya pakai idea saya sendiri ~ 😬

This is my first story ;)


Pencapaian terbaik :
#9 in teen fiction ( 17 / 12 / 16)
#10 in teen fiction ( 15 / 12 /16)
# 11 in teen fiction ( 10/12/16)
#12 in teen fiction ( 6/12/16)
#16 in teen fiction (4/12/16)
#19 in teen fiction ( 3/12/16)

shibae_ shibae_ Dec 22, 2016
16 tahun pun masih dikira budak budak yaaa 😂 harap maklum itu.. kahkahkah !!
shibae_ shibae_ Dec 22, 2016
Untung 😂 aku baru makan banyak sikit dah terus naik 😭 grrr tak apa lah, gemok kan comel geetuuuu 💕👏👏
Sha kita sama... Mkn byk tpi ttp slim😂 cuma stu je x best.. Berat yg naik😭😭😭