Virgin Lips

Virgin Lips

53.4K Reads 2K Votes 15 Part Story
Nashira By NashiraGodess Updated Mar 11, 2017

Dupa ce Amber se muta cu prietena ei cea mai buna, la sute de kilometri departare de orasul natal si de acoperisul parintesc, in continuarea studiilor, singurul lucru ce mai conteaza cu adevarat este atingerea telului suprem, acela fiind o cariera stralucita, fara obstacole. Mai pe inteles, fara baieti, distractii sau orice ar putea sa ii abata atentia de la indeplinirea scopului.
  Cand doi ochi albastri rasar in calea sa, toate planurile si viata lui Amber sunt zdruncinate pana la muchia prapastiei.
   Jared Blake, perfectiunea intruchipata, se iveste in viata lui Amber din intamplare. Ciondanelile si refuzuri ei devin o provocare mare pentru Jared, lucru care il va face sa nu se dea batut nici in ruptul capului in a o cuceri. Insa nici Amber nu se lasa mai prejos, astfel ca un singur lucru mai ramane de aflat: Cine castiga batalia? Ratiunea sau iubirea? Si mai important de atat, este Jared barbatul care ii va lua mintile lui Amber?
   Jared Blake nu este intocmai doar un barbat frumos, iar ochii lui albastri nu sunt mereu senini, ci ascund ganduri ferecate si inlantuite, scaldate in sangele murdar al trecutului.O inima franta nu este nimic pe langa ce va pierde Amber intalnindu-l pe Jared. 
   Este doar inceputul sfarsitului.

 • actiune
 • drama
 • romantic
0StylesLover0 0StylesLover0 Aug 26, 2016
Super cartea . Si tare amuzanta , oarecum si reala , am atit si eu chestii gen " imi e rusine sa zic mai tare e un baiat in spatele meu "
Blueberry2177 Blueberry2177 Aug 18, 2016
Am venit in sectiunea de comentarii cand am vazut Jace. Omg iubesc seria Instrumente Mortale. Practic traiesc pentru ea. Sunt un Shadowhunter inascut. :)))
               Vreau sa citesc si Dispozitive Infernale dar mai tarziu ca acum incepe scoala si trebuie sa ma concetrez sa intru la liceu
NashiraGodess NashiraGodess Aug 09, 2016
@AniAnisia Ador seria instrumente Mortale, inclusiv Dispozitive infernale, si nu am avut cum sa nu includ niste referente sau nume ❤❤ ma bucur ca ai observat. ( P. S. si eu le iubesc)
AniAnisia AniAnisia Aug 08, 2016
Imi place ca l-ai bagat pe Jace in aceea conversatie , iar dupa aceea m-am uitat la cast si il vad pe Jace din nou inpreuna cu numele de Herondale . Este acesta un semn ca iti place seria Instrumente Mortale ? (P.S le iubesc)
NashiraGodess NashiraGodess Sep 25, 2016
@NicoletaSerban8 imagineaza-ti cum mi-a venit ideea asta " neasteptata" 😂😂😂😂😂
554433a 554433a Jan 17, 2016
Să nu mai aud de ob doamne ce jenat am fost când am cumpărat