Suamiku Encik Gangster

Suamiku Encik Gangster

44.8K Reads 1.6K Votes 11 Part Story
Zazah02 By Zazah02 Updated Dec 23, 2017

Cerita di mana seorang gadis playgirl bernama Fazlina Syazana telah mencetuskan beberapa masalah akibat beberapa ex-boyfriend yang tergila-gilakannya.

Selain perebutan cinta, terselit juga beberapa orang yang mahu membalas dendam atas kesalahan Fazlina pada masa silam.

Fazlina kini menjadi target utama suatu clan misteri. Suatu clan dimana terdapatnya seorang bos besar yang tidak dikenali yang mengarahkan dan mengupah orang untuk mendapatkan Fazlina.

Sepanjang perjalanan kehidupan Fazlina yang terumbang ambing ini, dia serba sedikit menyedari tentang dirinya yang sebenar.

Siapakah sebenarnya Fazlina? Masih bolehkah Fazlina meneruskan kehidupan yang normal setelah berbagai masalah yang datang menimpanya? Dapatkah dia menjumpai orang yang dia benar-benar cinta? Bagaimanakah Fazlina hendak mengawal keadaan yang ngeri ini? Apakah kesilapan Fazlina yang telah dia lakukan pada masa silam itu sehinggakan terdapat orang yang mahu membalas dendam padanya? Dan siapakah orang itu?

  • cinta
  • gangster
  • konflik
  • misteri
  • playgirl
FabulousAwards2018 FabulousAwards2018 Dec 07, 2017
Kami melihat novel anda begitu hebat, jika anda ingin mengetahui sejauh mana kehebatan novel anda sertai lahhh FabulousAwards2017 yg kini dibuka