Hey, Mr. Pinky!

Hey, Mr. Pinky!

165K Reads 8.5K Votes 53 Part Story
NAS7102 By NAS7102 Completed

Fayyad Amsyar atau nama manjanya Faye. Bukan Faye Kusyairi, tapi. Inilah, Faye Amsyar. Dia mula berubah menjadi lembut kerana suatu peristiwa yang membuatkan dirinya selesa dipanggil gay boy. Tapi jangan silap ya.... Dia bukan gay boy . Warna kegemarannya ialah merah jambu. Lantak ko la cakap aku terlalu feminin. Bajunya, begnya, segalanya tentang dirinya diwarnai dengan warna merah jambu. Apatahlagi dia merupakan anak kacukan Korea dan melayu. Biasalah, nampaknya bertambah kejambuan wajahnya.

Nairah Adriana, dia dihantar ke rumah kebajikan sejak berumur dua tahun. Menurut sumber terdekat, ibunya yang menghantar Nairah kerana tidak mahu menjaganya. Dia seorang yang sempoi, kasar orangnya, namun manis saja rupanya. 

Perkenalan antara mereka secara tidak sengaja bermula dengan secawan kopi. Huh? Boring ke readers sekalian, hehe. Author suka lah kaitkan kopi dengan cinta. Well, kopi pahit, cinta manis. Gabungkan. Kopi+cinta=awesome. Pandai tak author? Hihihi

kingbaek kingbaek Nov 17
Even sya sebagai perempuan pun tak buat benda2 ni sebelum tido 😂😂
diesudrajat diesudrajat Sep 29
Author.. Orang melayu ya... Aku ngak ngerti ngomong ny... Ada yg ngerti cuma sedikit.. 😭😭😭
Cik_Jiwang Cik_Jiwang Apr 20
Hijau!menawan gitu (fanatik warna hijau!) Macam pokok*bisik* ^//^