Kekasih Part Time

Kekasih Part Time

91K Reads 3.1K Votes 32 Part Story
Sweegg By Miss-aeygo Completed

Pertemuan Mya Umairah dengan lelaki buaya darat membuatkan Mya terjebak dengan permainan lelaki buaya darat. 

Aku.... aku.. nak minta tolong kau, tolong menyamar jadi kekasih aku dekat depan keluarga aku. Please!!! -Zafri

Menyamar? Kekasih? Depan keluarga dia? No way.

Aku tak nak. Kau ingat aku ni barang ke? Nak pinjam, lepas tak guna pulang balik. No! Never. -Mya.

Betul ke Mya bersetuju nak menyamar sebagai kekasih part time Zafri si buaya darat? 

Apa yang akan terjadi kalau Mya terima tawaran Zafri? Oh tidak!!!

Nak tahu macam mana jalan cerita nya . Baca okey. Mana best kalau baca sinopsis je.

Syxu_xra Syxu_xra Sep 17
Kesiannyelah die.Tk dpt mkn ice cream.mungkin jodoh kott..hehe..