Seram Ke Tak?

Seram Ke Tak?

158K Reads 8.3K Votes 51 Part Story
Sařaa🦄 By ansmysara Updated 6 days ago

Apa yang aku dengar,lihat,baca dan fikir aku ceritakan kepada kalian. ENJOY



WARNING!
Sesetengah cerita auhtor letak gambar secara mengejut. So read at your own risk.Jika berlakunya sebarang kejadian tidak diingini, bukan dibawah tanggungjawab author. 


Kebanyakkan cerita dalam ni dari idea author sendiri so please jangan nak copy sesuka hati. Yang selebihnya mungkin korang pernah baca dari google atau website lain.

Sekian

START: 28/8/16
END:-

  • bunuh
  • malayhorror
  • psiko
  • seram
Aq dengar lagu tu kat makmal sekolah kawan aq hampir pengsan and muntah bila aq tanya dia kata rasa pelik je.. Aq x pasti
ai pun pernah dgr masa mula2 discover psal lagu ni.. dah la masa tu duk kt rumah sorg2 😂 seb baikk tak jd pape tp memang meremang gak ah masa dgr tu 😂
Kalau diorang Islam and kuat iman, takde pape la semua tu hahaa
myrafazley_ myrafazley_ a day ago
Pernah dengar jugak. Bunyi dia takdelah seram sangat. Cuma muzik dia agak ceria. hahah. Tak tahulah yang real atau fake
kyouta_shi kyouta_shi May 23
Ha'ah  ... dpt rsekan  ad aura negatif  di sebalik  lgu  ni....
SyikinKimKpoppers SyikinKimKpoppers Jul 02, 2016
Dengar macam mengarut,,wait biar aku cuba dengar lagu tu,,hohoho,,still tak percaya..