NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Seram Ke Tak?

Seram Ke Tak?

135K Reads 6.8K Votes 50 Part Story
Sařaa🦄 By ansmysara Updated Dec 18, 2016

Apa yang aku dengar,lihat,baca dan fikir aku ceritakan kepada kalian. ENJOY



WARNING!
Sesetengah cerita auhtor letak gambar secara mengejut. So read at your own risk.Jika berlakunya sebarang kejadian tidak diingini, bukan dibawah tanggungjawab author. 


Kebanyakkan cerita dalam ni dari idea author sendiri so please jangan nak copy sesuka hati. Yang selebihnya mungkin korang pernah baca dari google atau website lain.

Sekian

START: 28/8/16
END:-

Snso8888 Snso8888 Feb 26, 2016
Dengar tp tak sampai habis , google lirik perhhh pasal sakit hati bercinta
SyikinKimKpoppers SyikinKimKpoppers Jul 02, 2016
Dengar macam mengarut,,wait biar aku cuba dengar lagu tu,,hohoho,,still tak percaya..
aijisu97 aijisu97 Apr 16, 2016
ouh ok nnti nak try bukak..lepas dah dgr lagu ada terpikir nak buat kerja gila ke lepas tu?
kufazuke kufazuke Aug 03, 2016
Haha.. Lagi best kalau ada sket twist.. Skill menulis dah bagus.. Mudah difahami dan senang pembaca membayangkan.. Kudos!
bangtanjjang_ bangtanjjang_ Dec 18, 2016
@_Hatshepsut2108 najis la kau aku tengah dengar lagu sambil baca wattpad la najis terus hilang mood 😂😂💩💩 try ah dengar 😂
niedaaziz_ niedaaziz_ Feb 29, 2016
Lagu tu pernah di ban dari tahun bape ntah lupa dah until 2002. Then baru lah boleh dengar semula. Kat you tube ada. The hungarian suicide song . music dia scary 😅