NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Seram Ke Tak?

Seram Ke Tak?

140K Reads 7K Votes 50 Part Story
Sařaa🦄 By ansmysara Updated Dec 18, 2016

Apa yang aku dengar,lihat,baca dan fikir aku ceritakan kepada kalian. ENJOY



WARNING!
Sesetengah cerita auhtor letak gambar secara mengejut. So read at your own risk.Jika berlakunya sebarang kejadian tidak diingini, bukan dibawah tanggungjawab author. 


Kebanyakkan cerita dalam ni dari idea author sendiri so please jangan nak copy sesuka hati. Yang selebihnya mungkin korang pernah baca dari google atau website lain.

Sekian

START: 28/8/16
END:-

jiminsmolpepper jiminsmolpepper 6 days ago
ai pun pernah dgr masa mula2 discover psal lagu ni.. dah la masa tu duk kt rumah sorg2 😂 seb baikk tak jd pape tp memang meremang gak ah masa dgr tu 😂
Kalau diorang Islam and kuat iman, takde pape la semua tu hahaa
Snso8888 Snso8888 Feb 26, 2016
Dengar tp tak sampai habis , google lirik perhhh pasal sakit hati bercinta
SyikinKimKpoppers SyikinKimKpoppers Jul 02, 2016
Dengar macam mengarut,,wait biar aku cuba dengar lagu tu,,hohoho,,still tak percaya..
aijisu97 aijisu97 Apr 16, 2016
ouh ok nnti nak try bukak..lepas dah dgr lagu ada terpikir nak buat kerja gila ke lepas tu?
kufazuke kufazuke Aug 03, 2016
Haha.. Lagi best kalau ada sket twist.. Skill menulis dah bagus.. Mudah difahami dan senang pembaca membayangkan.. Kudos!