NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Dia Sepupu Nakal !

Dia Sepupu Nakal !

129K Reads 4.1K Votes 42 Part Story
wafa mikayla By Wafamikayla Updated Mar 31

Tengku Sofi Sarfiena dan Tengku Dani Arreykal ditakdirkan menjadi sepupu.Namun mereka selalu bergaduh tidak kira masa boleh dikatakan 24 jam tak berhenti - henti .Bukan gaduh apa pun cuma gaduh manja saja.


 "Mama! Ummi! tengok dani ni , dia cubit pipi soft habis dah merah mama! Ummi!" - Tengku Sofi Sarfiena


 "Mama!!! Ummi!!! tengok soft dani yang cute ni, muka dia dah merahlah sebab marahkan dani, eeee.. geramnya, dani rasa nak gigit-gigit pipi dia" - Tengku Dani Arreykal


Seorang merengak dibuli , seorang merengek suka membuli.Ada saja kerenah mereka ni.Sehingga pada satu hari mereka telah dipaksa kahwin Atas permintaan opahnya. Sofi terpaksa akur demi tidak mahu mengecewakan harapan opahnya.Namun dalam diam dani bersorak gembira kerana wanita yang dicintainya telah sah menjadi miliknya untuk selamanya.Apabila satu perasaan yang luar biasa mula menjengah di hati sofi , muncul pula wana dan alif sebagai pengacau kepada hubungan mereka. 

Dapatkah mereka mempertahankan cinta mereka dari ombak yang mendatang.

Semuanya dalam 
"Dia sepupu nakal. !"

Allykubis_ Allykubis_ Jan 23
danι nιн υмυr вerapa?perangaι lнaι ĸalaн вυdaĸ 5 tahun
mileneum_MR mileneum_MR Mar 24, 2016
Assalamualaikum.. kalau ada masa, boleh baca buku yang saya publish, comment and vote. :) btw, I like yout story yang ' cinta semanis honey'. Although, Saya tak baca habis..