Ata.

Ata.

25.4K Reads 1.9K Votes 21 Part Story
masterpiece4 By masterpiece4 Completed

Ai më pa me sytë e mbushur me lot. U çua në këmbë dhe po më shikonte i habitur.

- Po ti çfarë do këtu? - ma ktheu me zërin që i dridhej.

-Këtu vij gjithmonë kur s'jam mirë. Po ti pse je në këtë gjendje?

- S'je mirë?! çfarë ka ndodhur? - pyeti ai me atë shikimin e shqetësuar. 

Dreq! Thashë me vete, shiko në ç'gjendje që është dhe shqetësohet për mua.

-Unë... unë nuk kam asgjë. Vetëm se po më dhimbte pak koka. - belbëzova. 

Ai fshiu lotët dhe më pa drejt e në sy.

- Do ta kishe problem sikur të më përqafoje tani? Kam shumë nevojë për një përqafim.

 • adoleshente
 • albania
 • albanian
 • dashuri
 • drame
 • familje
 • kosova
 • kosovo
 • miqesi
 • romance
 • shqip