SALAH KE babyface ?

SALAH KE babyface ?

71K Reads 6.4K Votes 32 Part Story
ⓦ By novelawawa Updated Nov 03

[SLOW UPDATE/LAMBAT BEBENOR KEMASKINI]

Dia mahu bahagia.
Dia mahu berjaya.
Tapi kerana wajahnya, dia tidak dapat semua itu.
Tak, tak. Bukan dia hodoh atau nerd yang pakai spec besar dengan pimple merata plus mulut yang penuh dawai besi (pendakap gigi). 
Dia sangat cantik. Secantik artis korea yang buat surgery. 

Kenalkan, Moon. Gadis bermuka bayi yang malang sebab kerana babyface itulah dia ditinggalkan kekasih dan impiannya sebagai penyiasat profesional dihalang keras oleh bapaknya. 

Apakah Moon akan teruskan hidup dengan nasib malang tu ? 

Oh tak mungkinlah. Ada Sun Haikal yang membantunya keluar dari nasib tu !

Ya, dengan misi mencuri eh bukan mengambil semula The Heart Green Diamond. 

Berjayakah gadis ini ? 



Ps : cerita ini mengandungi unsur ketidaklogika atau senang faham merepek yang melampau. Jika anda seorang yang tabah dan juga peminat merah jambu, anda dibolehkan baca. Kuikuikui. 

-nw

Ha'ah la kan? Sepatutnya wajah macam tu patut digilai ramai.
Myra_Exo12 Myra_Exo12 Aug 06
Ohmygee..tumit berapa incilh yer agak2 msti skit menusuk sel pipi tu..huh!!
-taekoyakid -taekoyakid 2 days ago
tahu tak cita 'baek gile'? yang zizan razak berlakon tu? ha macam ni lah. dia pantang org cakap dia 'baik gile'. nnti ada aliran elektrik mengalir dalam diri dia 😂
kyna_gafar kyna_gafar Dec 20, 2015
Wow, cerita baru. Huhu. Nais. Utk dua chapter ni, aku bg ★★★. *wink