NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
SYARAT CINTA NIK NUFA

SYARAT CINTA NIK NUFA

160K Reads 10.3K Votes 29 Part Story
DaisyDee By jnnh_yhya Completed

"Betul ni kau nak aku jadi isteri kau? Jangan menyesal." - Nik Nufa

"Hok aloh comey dio maroh!" - Adam Eazril. 

Geli geleman Nik Nufa mendengar lelaki itu cuba bertutur loghat Kelantan. Pergolakan apa yang berlaku sehinggakan tiba-tiba Mek Wan bencikan Adam Eazril? Mampukah Adam Eazril bertahan dengan Syarat Cinta Nik Nufa?

NabilaSyasya NabilaSyasya Feb 12, 2016
My mom selalu buat kat ayah saya. HAHAHAHAHAHAHA. LAWAK BHAI..
NineNahara NineNahara Jan 21, 2016
Cara tradisional nak suruh anak anak bangun tidur. Tak payah nak dok terpekik terlolong dah. ♡
erihanyuu1221 erihanyuu1221 Dec 20, 2015
uishh mata hijau rambut oren..tapi still tak boleh nak lupakan imann sambunglah lagi cite cumgggg btw hebat part 1 pun dah best
erihanyuu1221 erihanyuu1221 Dec 20, 2015
uishh mata hijau rambut oren..tapi still tak boleh nak lupakan imann sambunglah lagi cite cumgggg btw hebat part 1 pun dah best
CikBunga__ CikBunga__ Dec 20, 2015
hahahhaha rambut oren? >.< btw Adam hensem tapi still xleh lupakan Iman ㅠㅠ tengok la dua tiga minggu hilang la Iman dri ingatan ni (ceyyy) hahaha keep it up sis ^^
marissabalqishh marissabalqishh Dec 20, 2015
Tapi mesti nik nufa x suka gan laki tu tapi nik suhana yg suka kan kan kan,hahahah,,,,kipidap;)