SYARAT CINTA NIK NUFA

SYARAT CINTA NIK NUFA

313K Reads 19.6K Votes 41 Part Story
DaisyDee By jnnh_yhya Completed

#1 in short story (26 disember 2017, 10.21 am)


"Betul ni kau nak aku jadi isteri kau? Jangan menyesal." - Nik Nufa

"Hok aloh comey dio maroh!" - Adam Eazril. 

Geli geleman Nik Nufa mendengar lelaki itu cuba bertutur loghat Kelantan. Pergolakan apa yang berlaku sehinggakan tiba-tiba Mek Wan bencikan Adam Eazril? Mampukah Adam Eazril bertahan dengan Syarat Cinta Nik Nufa?

  • 17tahun
  • 18tahun
  • cinta
  • isteri
  • kahwinmuda
  • love
  • novelmelayu
  • remaja
  • romantik
  • sakithati
  • suami
syasyalahwey syasyalahwey Feb 12, 2016
My mom selalu buat kat ayah saya. HAHAHAHAHAHAHA. LAWAK BHAI..
NineNahara NineNahara Jan 21, 2016
Cara tradisional nak suruh anak anak bangun tidur. Tak payah nak dok terpekik terlolong dah. ♡
eishary_ eishary_ Dec 20, 2015
uishh mata hijau rambut oren..tapi still tak boleh nak lupakan imann sambunglah lagi cite cumgggg btw hebat part 1 pun dah best
eishary_ eishary_ Dec 20, 2015
uishh mata hijau rambut oren..tapi still tak boleh nak lupakan imann sambunglah lagi cite cumgggg btw hebat part 1 pun dah best
marissabalqishh marissabalqishh Dec 20, 2015
Tapi mesti nik nufa x suka gan laki tu tapi nik suhana yg suka kan kan kan,hahahah,,,,kipidap;)
fancyfroy fancyfroy Dec 20, 2015
Seriously warna oren ? Hahah , x boleh nk bygkn xD Adam mmg hensem tapi... masih x boleh nk lupekan Iman xD hahaha