Impact nimicitor- volumul IV din seria: Capcanele inimii (FINALIZATĂ)

Impact nimicitor- volumul IV din seria: Capcanele inimii (FINALIZATĂ)

105K Reads 8.1K Votes 56 Part Story
@R. R. Michelle By Michelle30782 Completed

Ea :de o duritate mai ceva decat otelul.Un caracter ordonat ,dus pana la extrem ,cu o rutina datorata serviciului care nu lasa loc de greseli sau a visatului cu ochii deschisi...O singura greseala si poate fi ultima.
El:un barbat plin de secrete,cu un farmec nativ care poate inghenunchea orice caracter,dar de fel rece,calculat in opinia caruia femeia serveste doar satisfacerii .
Amandoi impreuna au o poveste de prietenie in spate datorita familiilor si nu numai si nimic n-a prevestit ca de la ceea ce parea un simplu sarut totul se v-a termina cu disparitia lui din oras ducand la o despartire care i-a bulversat lumea ei...
Cate secrete ascunde el?Cate sentimente are ea pentru el?E posibil o relatie intre ei cand nici unul dintre ei nu stiu ce simt cu adevarat ?
Raspunsul intrebarilor vi le voi oferi intr-un nou proiect marca Nieves F Joy!Si nup!N-am sa va dau prea multe detalii...
Cei care nu pot trece de greseli gramaticale,de tastare si poate si de alta natura uneori,va sfatuiesc sa nu cititi.Timpul meu e limitat si prefer sa dau curs povestii decat sa ma impotmolesc la a corecta.Sincer am incercat de multe ori s-o fac si am ajuns sa pierd o zi si tot sa scap greseli,deci m-am invatat minte.Enjoy!

 • atractie
 • incapatanare
 • incertitudini
 • senzualitate
LidiaCasapu LidiaCasapu Mar 11, 2017
Aici să înțeleg e vorba de copii?Am crezut că o sa scrii și despre Colton că l-ai cam lăsat învăluit în mister și eram curioasa și despre viața lui,dar e bine și asa.
SufletNebun SufletNebun Sep 18, 2017
Un nou inceput de succes,te urmăresc cu drag și știu că se anunță o noua poveste cu suspans,dragoste și momente unice,felicitări din suflet
DianaOprea0 DianaOprea0 Jun 15, 2016
Se pare ca vreau sa iti citesc toate cartile! 😉 imi place! 😊
Fallen_Shar Fallen_Shar Sep 17, 2016
Mai uşor.. că n-am înţeles nimic,încearcă să şi respiri. :)))
Annyah_Hekate Annyah_Hekate Sep 30, 2016
Iubita trebuiesc citite si celelalte carti ca sa o inteleg ?
ATEach ATEach Dec 09, 2016
Îmi place mult cum scrii. Stilul e colocvial, fără a fi deranjant de colocvial, frazele curg firesc, totul se leagă.