Impact nimicitor- volumul IV din seria: Capcanele inimii (FINALIZATĂ)

Impact nimicitor- volumul IV din seria: Capcanele inimii (FINALIZATĂ)

88.7K Reads 7K Votes 56 Part Story
@R. R. Michelle By Michelle30782 Completed

Ea :de o duritate mai ceva decat otelul.Un caracter ordonat ,dus pana la extrem ,cu o rutina datorata serviciului care nu  lasa loc de greseli sau a visatului cu ochii deschisi...O singura greseala si poate fi ultima.
El:un barbat plin de secrete,cu un farmec nativ care poate inghenunchea orice caracter,dar de fel rece,calculat in opinia caruia femeia serveste doar satisfacerii  .
Amandoi impreuna  au o poveste de prietenie in spate datorita familiilor si nu numai  si nimic n-a prevestit ca de la ceea ce parea  un simplu sarut totul se v-a termina cu disparitia lui din oras  ducand la  o despartire care i-a bulversat lumea ei...
Cate secrete ascunde el?Cate sentimente are ea pentru el?E posibil o relatie intre ei cand nici unul dintre ei nu stiu ce simt cu adevarat ?
Raspunsul intrebarilor vi le voi oferi intr-un nou proiect marca Nieves F Joy!Si nup!N-am sa va dau prea multe detalii...
Cei care nu pot trece de greseli gramaticale,de tastare si poate si de alta natura uneori,va sfatuiesc sa nu cititi.Timpul meu e limitat si prefer sa dau curs povestii decat sa ma impotmolesc la a corecta.Sincer am incercat de multe ori s-o fac si am ajuns sa pierd o zi si tot sa scap greseli,deci m-am invatat minte.Enjoy!

LidiaCasapu LidiaCasapu Mar 11
Aici să înțeleg e vorba de copii?Am crezut că o sa scrii și despre Colton că l-ai cam lăsat învăluit în mister și eram curioasa și despre viața lui,dar e bine și asa.
DianaOprea0 DianaOprea0 Jun 15, 2016
Se pare ca vreau sa iti citesc toate cartile! 😉 imi place! 😊
Fallen_Shar Fallen_Shar Sep 17, 2016
Mai uşor.. că n-am înţeles nimic,încearcă să şi respiri. :)))
Annyah_Hekate Annyah_Hekate Sep 30, 2016
Iubita trebuiesc citite si celelalte carti ca sa o inteleg ?
ATEach ATEach Dec 09, 2016
Îmi place mult cum scrii. Stilul e colocvial, fără a fi deranjant de colocvial, frazele curg firesc, totul se leagă.
Michelle30782 Michelle30782 Jan 08, 2016
Eu te pup vlondo. Îmi era dor de muream de tine incapatanat o. Nu am avut de ce sa te iert ci doar sa te cert.Ramai cu mine și nu numai aici.Daca mai dispari declar public ca te scapez