Pengasuh Paling Istimewa [ON GOING]

Pengasuh Paling Istimewa [ON GOING]

1.1M Reads 41.9K Votes 47 Part Story
JUAN By crimsomnia Updated 16 hours ago

Pengasuh? Macam tak ada kerja lain ke? Jaga budak je pun. Bukan apa pun. 
Eh ni bukan- 

Kenapa ayat dia tergantung? Find it yourself. Feel free to read. Sebuah fiksyen dengan watak yang diberi nama Anna Fatisya. 

Seorang pengasuh. 

Kau ni memang ratu segala masalah!
-Tengku Amru Hakim 

Just go away! 
-Tengku Adam Fahim

Of course, not a good one. 


#COPYRIGHT RESERVED.

  • autism
  • cinta
  • darah
  • darkpast
  • friendship
  • gaji
  • hati
  • kerja
  • lawak
  • love
  • mental
  • pastabuse
  • psychologicaltorture
  • romance
  • sadpast
  • savage
  • siblinggoal
  • torture
  • trauma
  • wattys2018
Sis kenapa sis padam yg tahun 2016 punya 😭😭😭😭😟
Yeayyyyy,is there a a killing people scene? child abuse haha
Uhh,we also do that,we didn't put a password to our wifi,it's open to everyone
SeraSeishu8 SeraSeishu8 Apr 05
Tukang kebun pakai beck tie..😂.
                              Tak pernah dengar.. Jadi, cadangan di terima... Boleh cuba nanti...
Duit tu penting bukan ke iman kita kepada allah dan adab kita kepada makhluk yang lai.
TheDyan06 TheDyan06 Jul 07
Aku tak letak password kat wifi aku.. al kisahnya, di satu syawal ni , sepupu aku suruh aku buka hotspot. Aku dengan baik hatinya buka wifi tersebut.. masa aku nak main ig, naik noti about 'could not refresh all app'.. and paling takleh blah bila aku tengok ada 6 orang pakai hotspot aku... jilake