NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Suffer || ChanBaek

Suffer || ChanBaek

21.1K Reads 2.1K Votes 11 Part Story
Bunny_Subin By XOKLM21 Updated Dec 20, 2016

Nama aku Byun BaekHyun. Nama adik tiri aku ialah Park ChanYeol. Hajat aku mudah saja.

Aku nak adik tiri aku lenyap dari dunia ini.

*****
Family love/Fan-Fiction/Revenge
 

Cast

Baekhyun
Chanyeol

yuieeiyumi yuieeiyumi Feb 14, 2016
Ohhh ya kak...saya ad bca Baby Breath tu dkt WP(msih tgh bca) best kak...heheh jgn risau saya tak report xD kalau bca bhasa ingris tu biasanya nak kene ada kamus sblh...klu bhsa melayu ni sng ta yah nk cri kmus nk fhm xD hahaaah.  Update je kak~ saya menunggu keupdatetan mu~huwahahaha
Shin_RaeKyung Shin_RaeKyung Jun 07, 2016
Sambung lha kak....! Xkesah lah asalkn dpt baca smbungannya huhu ㅠㅠ
haeztech haeztech Dec 18, 2015
Update je ah unnie ! Saya nak baca .saya pun ingat nak buat ff baru hubu .tapi ff lama tak bersambung .masalah betul
XOKLM21 XOKLM21 Dec 18, 2015
@SuamikuKacakGila27 You got me dude! Yeahh..kak translate kan~ hohoho..kak saja tukar tajuk,sebb author yg bawak masuk cite ni x reply lagi mcej kak (permision nak translate)..jadi kak tukar tajuk..kalau ada org bash,atau author tu x bagi .. story ni akan ku delete..don wory.. ^„^
SuamikuKacakGila27 SuamikuKacakGila27 Dec 18, 2015
Waitt2... kenapa macm sama dgn Baby Breath?? Ff eng version tuh... baek sama yeollie gak and yeolie terencat akal jugak and... baek mmg nk yeollie lenyap dari hidup dia... 0_0
yaya_brutal yaya_brutal Dec 17, 2015
Sambung..kalau tak ....kau nampak suami aku hensem tuh...muahahahahahahah